Ja swojej sypialni nie zmieniam pod dzieciaczka, zostaje tak jak jest a z tym pokoikiem dziecięcym to też nie szaleję bo zanim tam zamieszka to minie dłuższa chwila no i nie zabawi tam jakoś długo bo planuję przerzucić Ernestka do obecnego pokoju gościnnego a kolejną fasolkę na miejsce Erneścika więc nie wiadomo czy do tego czasu mi się wizja nie zmieni
reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
No cudowny !!! Ile Ci zeszło sznurka na taki koszyczek? Ile ten koszyczek ma długości szerokości?
Te szydełko chyba do dywaniku tez będzie spoko , większe myślę nie potrzebne ? Umialas wcześniej dziergac czy uczyłas się z neta. ?
Kurcze, nie liczyłam ile zeszło sznurka, ale trochę mniej niż połowa tego motka, do którego wcześniej wklejałam link. Wcześniej na szydełku i drutach znałam tylko podstawy, ale nie miałam ich w ręku z 13 lat, więc na necie musiałam poszukać kilku tutoriali i poczytać w necie, bo nie zawsze wychodziło. To szydełko będzie dobre do dywanu na bank. Ono jest po prostu do grubego sznura, a co z niego wydziergasz, to Twoja inwencja.
Koszyczek robiłam, podglądając to
ale długość i szerokość można sobie samemu modulować na oko po prostu.
Ania_Beata
Już poprawione.
Dziewczyny, moja kolezanka co ma tez termin na polowe maja jest juz spakowana do szpitala i wszystko ma poprasowane i przygotowane.
Ja jestem obkupiona, ale do konkretnego czekania w bloku startowym to myslalam ze mam jeszcze z miesiac :0
Jak u Was z tym praniem, prasowaniem, pakowaniem torby do szpitala?
Ja jestem obkupiona, ale do konkretnego czekania w bloku startowym to myslalam ze mam jeszcze z miesiac :0
Jak u Was z tym praniem, prasowaniem, pakowaniem torby do szpitala?
GosiaLew
Ja z tych rzeczy nic jeszcze nie mam zaczęte. Nie chce mi się na chwilę obecną.Jak u Was z tym praniem, prasowaniem, pakowaniem torby do szpitala?
Wioleta93
Wszystko zrobione oprócz torby do szpitala ale do końca tygodnia powinna być gotowa :-)Jak u Was z tym praniem, prasowaniem, pakowaniem torby do szpitala?
reklama
Malutka466
Ja mam tylko listę, wrzuciłam do wątku.
Podziel się: