reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Basia, o nieeee! Ja juz miałam nic nie kupować a Ty takie cuda wrzucasz?! Gdzie znajdę ten pajac "dady's little princess"?
Kompleciki minky jeden masz cieńszy, drugi grubszy? Dobrze widzę?

Ania_Beata ja zamówiłam w c&a, ale mieszkam w Niemczech:/ co do minky tak. Są różnej wielkości i jeden jest z wypełnieniem a drugi bez. Chociaz powiem Ci, że ten z wypełnieniem tez nie jest super gruby. Ma chyba to najcieńsze wypełnienie. Teraz myśle jeszcze o kocyku z muślinu czy bambusa. Tak na lato, tylko pytanie, czy bedzie lato, skoro zimy u nas nie było wcale.

Jutro jadę wózki ogladać i porównać wózki bebetto/silvia/holland/luca-s line oraz baby design lupo comfort. Chociaż kojarzę, że mi sie baby design lepiej prowadziło ale muszę się upewnić i w przyszłym tygodniu będę zamawiała. Jakoś doszło do mnie że to 30 z przodu już wskakuje.

A ten cienki minky na lato sie nie nada? Ja chciałam tak zrobić zeby cienkie minky miec na wiosnę/ lato...ale może muślin rzeczywiście fajniejszy?

Ania_Beata napewno sie nada, ale myśle że muślin bedzie jeszcze cieńszy wiec w czasie wysokich temperatur zamiast tetry bedzie bardziej odpowiedni. Zreszta lepiej mieć dwa niż jeden :)

reklama
Do góry