reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Hahaha, tytuł mi przypomniał, że dziewczyny z sal w szpitalu, gdzie miały dzieciaczki ze sobą, w ogóle nie wietrzyły. Położne prosiły, otwierały okna a za 30 sekund zamknięte.... One same chodziły w grubych polarowych szlafrokach, a ja najchętniej bym jeszcze koszulę zdjęła i nago tak gorąco w szpitalu.

Dziewczyny zdecydowałam się na szpital w którym będę chciała rodzić. W związku z tym mam pytanie do mam które są już doświadczone :)
W szpitalu tym potrzebuje mieć ubranka na pobyt - powiedzcie mi proszę co najlepiej zapakować , jakie zestawy i czy jeśli będę 3 doby to 3 zestawy starcza czy wziąść na zaś 5 ?

Dziewczyny zdecydowałam się na szpital w którym będę chciała rodzić. W związku z tym mam pytanie do mam które są już doświadczone :)
W szpitalu tym potrzebuje mieć ubranka na pobyt - powiedzcie mi proszę co najlepiej zapakować , jakie zestawy i czy jeśli będę 3 doby to 3 zestawy starcza czy wziąść na zaś 5 ?
weź 6 , najwyżej zabierzesz do domu

Z tymi rączkami zimnym u dzieci i rękawiczki to połowa ludzi nie wie, że dzieci to wina krążenia :)

Ja sobie do szpitala kupiłam cienki bawełniany szlafrok, bo gorąco strasznie.

Ewa90 zapakuj sobie po 3 a potem na szykuj dla męża to ci dowiezie. Chyba ze ma sz spora torbę.

reklama
Do góry