reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

My tez huggisa nie uzywalismy, ale za to mamia z aldiego byla idealna. W sumie tez pieluchy z aldiego tez uzywalismy, juz jak moglismy.

Ennis, masz tu asdowskie produkty. Uwazywalam i w sumie teraz tez bede. Te wkladki laktacyjne, nie sa tak dobre jak te sample z pakow. Ale dla mnie mimo wszystko sie sprawdzily. Zobacz załącznik 941444Zobacz załącznik 941445Zobacz załącznik 941446Zobacz załącznik 941447Zobacz załącznik 941448
O te majciochy muszę zakupić przy cc mi się sprawdziły [emoji16] zresztą przy kazdym porodzie pewnie w razie jak podpaska przecieknie [emoji1] Tyle że ja pewnie w bootsie będę kupować. Asda mi strasznie nie po drodze.... A chusteczki z Lidla i aldiego używamy na zmianę dla najmłodszego, tak samo pampersy, ale wolę te lidlowe bo mają pasek z klejem z tylu i wygodniej je zawinąć jak zużyte

reklama
Tylko ze te asda husteczki maja pełno konserwantów i oleji mineralnych [emoji85] już wolę wsadzić dziecko pod kran niż ich używać

Ennis chodzi Ci o asde czy aldiego? U nas wszystkie reklamowane produkty sie niestety niesprawdzily.

Ada mamia tez ma paski, ale nie jestem pewna czy wszystkie czy tylko piekucho majtki.

Ennis chodzi Ci o asde czy aldiego? U nas wszystkie reklamowane produkty sie niestety niesprawdzily.

Ada mamia tez ma paski, ale nie jestem pewna czy wszystkie czy tylko piekucho majtki.
Asda. Ogólnie większość ma konserwanty i trudno znaleźć coś dobrego.

Ja się zastanawiam co w tych Huggies Pure może uczulac[emoji848]

Hmmmm nie znam jeszcze płci lokatora mojego brzuszka, marzę o córeczce i ostatnio zaszalałam na szmatkach:)

Jak 4 marca na połówkowych okaże się, że chłopczyk to Zosi lalki będą miały bogatą garderobę:) ale nie mogłam się powstrzymać
P_20190210_111840.jpeg
P_20190210_112144.jpeg
P_20190210_112230.jpeg
P_20190210_112255.jpeg

Właśnie w pieluchomajtkach nie ma, mamy teraz używamy i bluznie jak jest kupa, na szczęście od czego są woreczki na psie kupy [emoji1] w lidlowych są i dlatego je wole, zresztą te mamia wydają mi się sztywne dość chociaż dziecku to chyba różnicy nie robi

reklama
Właśnie w pieluchomajtkach nie ma, mamy teraz używamy i bluznie jak jest kupa, na szczęście od czego są woreczki na psie kupy [emoji1] w lidlowych są i dlatego je wole, zresztą te mamia wydają mi się sztywne dość chociaż dziecku to chyba różnicy nie robi
Ja do lidla mialam w inna strone a aldiego pod nosem. A dzisiaj mi sie snilo, ze zmienialam pieluche i pomyslalam ze musze Ci powiedziec o paskach [emoji23]

Do góry