reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

My tez huggisa nie uzywalismy, ale za to mamia z aldiego byla idealna. W sumie tez pieluchy z aldiego tez uzywalismy, juz jak moglismy.

Ennis, masz tu asdowskie produkty. Uwazywalam i w sumie teraz tez bede. Te wkladki laktacyjne, nie sa tak dobre jak te sample z pakow. Ale dla mnie mimo wszystko sie sprawdzily. Zobacz załącznik 941444Zobacz załącznik 941445Zobacz załącznik 941446Zobacz załącznik 941447Zobacz załącznik 941448
O te majciochy muszę zakupić przy cc mi się sprawdziły [emoji16] zresztą przy kazdym porodzie pewnie w razie jak podpaska przecieknie [emoji1] Tyle że ja pewnie w bootsie będę kupować. Asda mi strasznie nie po drodze.... A chusteczki z Lidla i aldiego używamy na zmianę dla najmłodszego, tak samo pampersy, ale wolę te lidlowe bo mają pasek z klejem z tylu i wygodniej je zawinąć jak zużyte

reklama
Tylko ze te asda husteczki maja pełno konserwantów i oleji mineralnych [emoji85] już wolę wsadzić dziecko pod kran niż ich używać

Ennis chodzi Ci o asde czy aldiego? U nas wszystkie reklamowane produkty sie niestety niesprawdzily.

Ada mamia tez ma paski, ale nie jestem pewna czy wszystkie czy tylko piekucho majtki.

Ennis chodzi Ci o asde czy aldiego? U nas wszystkie reklamowane produkty sie niestety niesprawdzily.

Ada mamia tez ma paski, ale nie jestem pewna czy wszystkie czy tylko piekucho majtki.
Asda. Ogólnie większość ma konserwanty i trudno znaleźć coś dobrego.

Ja się zastanawiam co w tych Huggies Pure może uczulac[emoji848]

Hmmmm nie znam jeszcze płci lokatora mojego brzuszka, marzę o córeczce i ostatnio zaszalałam na szmatkach:)

Jak 4 marca na połówkowych okaże się, że chłopczyk to Zosi lalki będą miały bogatą garderobę:) ale nie mogłam się powstrzymać
P_20190210_111840.jpeg
P_20190210_112144.jpeg
P_20190210_112230.jpeg
P_20190210_112255.jpeg

Właśnie w pieluchomajtkach nie ma, mamy teraz używamy i bluznie jak jest kupa, na szczęście od czego są woreczki na psie kupy [emoji1] w lidlowych są i dlatego je wole, zresztą te mamia wydają mi się sztywne dość chociaż dziecku to chyba różnicy nie robi

reklama
Właśnie w pieluchomajtkach nie ma, mamy teraz używamy i bluznie jak jest kupa, na szczęście od czego są woreczki na psie kupy [emoji1] w lidlowych są i dlatego je wole, zresztą te mamia wydają mi się sztywne dość chociaż dziecku to chyba różnicy nie robi
Ja do lidla mialam w inna strone a aldiego pod nosem. A dzisiaj mi sie snilo, ze zmienialam pieluche i pomyslalam ze musze Ci powiedziec o paskach [emoji23]

Do góry