reklama
renisus
Fanka BB :)
Super!Mama mi kupiła chicco next to me za 60 funtów [emoji85] od kogoś, praktycznie nie używane bo mała spać nie chciała.
Myslniczek
O no to ekstra [emoji4]Mama mi kupiła chicco next to me za 60 funtów [emoji85] od kogoś, praktycznie nie używane bo mała spać nie chciała.
wszystkozajete
Moderatorka
Właśnie dzisiaj je oglądałam i zastanawiam się czym się poszczególne modele różnią.
Ennis92
Jak dla mnie niczym.Właśnie dzisiaj je oglądałam i zastanawiam się czym się poszczególne modele różnią.
wszystkozajete
Moderatorka
Jak dla mnie niczym.
Zatem mamy podobne odczucia Trochę inaczej się bok otwiera chyba tylko. To Twoje ma opcje kołyski?
ada1989
Mama Konradka :)
Wow fajnie [emoji16][emoji16] u nas co chwila ktoś sprzedaje na grupach,zazwyczaj chodzą po 70-80fMama mi kupiła chicco next to me za 60 funtów [emoji85] od kogoś, praktycznie nie używane bo mała spać nie chciała.
[emoji23][emoji23][emoji23] ja aldiego mam też pod nosem, jakieś 100 metrów. Do Lidla 10 minut piechotą ale jakoś po prostu bardziej mi pasuje jako sklep. Więc zakupy tygodniowe robimy tam a jak czegoś w domu braknie lub coś fajnego mają w koszykach to wtedy aldi [emoji16]Ja do lidla mialam w inna strone a aldiego pod nosem. A dzisiaj mi sie snilo, ze zmienialam pieluche i pomyslalam ze musze Ci powiedziec o paskach [emoji23]
Ennis92
Bok się otwiera, są pasy żeby przypiąć do łóżka rodziców. Różne opcje wysokości, jeden bok może być wyżej.Zatem mamy podobne odczucia Trochę inaczej się bok otwiera chyba tylko. To Twoje ma opcje kołyski?
Czy jest obcja kołyski to nie wiem [emoji848]
malina2312
Tu lepiej wygląda nówka z metką plus majtaski super bawełna@malina2312 piękne rzeczy zwłaszcza ta biała sukieneczka [emoji44]
reklama
Dorka88
U mnie ciężko znaleźć takie perełki. Gdyby jednak wyrósł jakimś cudem ptaszek to chętnie odkupie [emoji16]Tu lepiej wygląda nówka z metką plus majtaski super bawełnaZobacz załącznik 941651
Podziel się: