reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka lipcówek

Jak dla mnie bardzo wygodna. Pokrowiec można ściągać do prania. W środku są takie kuleczki fajne.
IMG_20190209_151946.jpeg

reklama
Eee zdechlak, to jednak będę szyć:/ ja musze mieć dobrze wypchane i dobrze wygięte, to jest jak bumerang. A te kuleczki tracą objętość po jakim czasie i szeleszczą:( wiem bo miałam rogala z takimi, potem go dopychalam, bo się nie dało na tym leżeć

@renisus byłam w asda. Te body po 9.50 maja 10 sztuk więc super.
A i husteczek Huggies Pure (według sroki super) 12 paczek po 6funtow

Ennis water wipes sa po 2f to tez chyba taniej. My poczatkow bedziemy uzywac wacikow i wody, chciaz chusteczki mamy w domu caly czas.

Tez początkowo używałam wacików, wody i szarego mydła. Tylko na wyjścia chusteczki.
Ładne ciuszki renisus, najlepszy kombinezon. [emoji1]

@renisus byłam w asda. Te body po 9.50 maja 10 sztuk więc super.
A i husteczek Huggies Pure (według sroki super) 12 paczek po 6funtow
Huggies pure...co myśmy z tym przeżyli. M się szarpnal i kupił przy drugim synku taki właśnie kartonik. Pierwsza paczka i dupsko do krwi odparzone[emoji22] masakra... nadawały się najwyżej dla starszaka np wytrzeć rączki. Z ciekawości czy tylko moje jedyne dziecko tak zareagowalo kupiłam paczkę przy trzecim synku, ostrożnie obserwowałam i niestety ale zaczely go odparzac tez[emoji53] także ja bym uważała, wiadomo ze każde dziecko może inaczej zareagować ale ja ich osobiście nie polecam. Dla porównania, kiedyś jeszcze jak najstarszy był dzidziem kupowałam chusteczki huggies ale takie niebiesko czerwone, one zostały później wycofane ale zero odparzen po nich

reklama
My tez huggisa nie uzywalismy, ale za to mamia z aldiego byla idealna. W sumie tez pieluchy z aldiego tez uzywalismy, juz jak moglismy.

Ennis, masz tu asdowskie produkty. Uwazywalam i w sumie teraz tez bede. Te wkladki laktacyjne, nie sa tak dobre jak te sample z pakow. Ale dla mnie mimo wszystko sie sprawdzily.
Screenshot_20190209-194257_Chrome.jpeg
Screenshot_20190209-194214_Chrome.jpeg
Screenshot_20190209-194102_Chrome.jpeg
Screenshot_20190209-194142_Chrome.jpeg
Screenshot_20190209-194121_Chrome.jpeg

Do góry