reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

O! To tym bardziej nie[emoji23]

Z tego samego powodu u mnie odpadają wszystkie wózki tego typu. Oparcie ma być opuszczane i ma w ten sposób powstać takie niby łóżko z daszkiem:), w którym dziecko może się przekręcić na bok, gdzie może mieć swoją zabawkę i kocyk, ma jakaś tam przestrzeń, a nie siedzi jak w foremce. Dlatego odrzuciłam Quinny chociaż bardzo dobre opinie słyszałam.

reklama
Dziewczyny a co myslicie o tym? Paradise baby Euforia wersja z 2018 roku. Oglądałam wczoraj w sklepie i spodobał mi się niesamowicie. Jest wygodny, zwrotny i ma super amortyzację. I raczej niedrogi bo 2w1 1799 zł. Co prawda pierwszy raz zetknęłam się z tą firmą i może macie jakieś opinie? Może ktoś miał i może coś podpowiedzieć?
500_500_productGfx_df877b04e18feebddf83a8af979f2342.jpeg

Czy któraś z Was korzystała z laktatora Canpol Babies. Bo szczerze powiem że patrzyłam na ten Madela Ale jest prawie trzy razy droższy. Sama nie wiem czy to jest taka duża różnica między nimi że warto tyle wydać?? [emoji848]

Ja mam tylko medele wiec nie mam porównania ale wydaje mi się, że faktycznie nie ma co aż tak przepłacać. Ja bym zainwestowała w elektryczny, pewnie jakiś podwójny ale poza tym chyba bez przesady. No ale tak jak mówię, nie mam porównania.

Ja mam Aventa elektrycznego, drogi był bardzo oprawie 600zl,ale kupowany na cito i stacjonarnie, więc pewnie ze stówę przepłacony. Mam też ręczny tommee tippee i nie ma porównania, tylko elektryczny.

Z laktatorami to też sprawa taka że czasem po prostu lejek nie pasuje i słabo ciągnie, wystarczy dobrać inny rozmiar . Elektryczny faktycznie super sprawa, ale czy warto inwestować to powie nam nasz styl życia, plany a czasem czas (tzn co to faktycznie z dzieckiem bedzie) . Na sporadycznie wyjścia czy nawał wystarczy zwykły chyba że dla kogoś to żaden wydatek to inna sprawa. ;)

Ten o którym pisałam jest też właśnie w wersji elektrycznej coś ok 250 zł kosztuje. No to poczytam jeszcze opinie o nim.

Ja tez patrzę za medela ale cena bardzo wysoka. Mialam pożyczony od siostry i byl ok niestety ledwo zipie bo uzywany byl przy 3 dzieci i tez cos musze kupic niestety. I jeszcze sterylizator do butelek jest dla mnie niezbędny

Poczytałam trochę i w sumie chyba zdecyduje się na AVent Philipsa. Cena 399 więc nie najgorzej. MADELA fajny ale ok 600 zł to sporo.

reklama
Avent jest dobry. Ja mam tego natural i wszystkie części da się dokupić tak jak do medeli, więc jest spoko, bo możesz kupić używkę i wszystko co dotyka piersi i mleka sobie dokupić i wymienić na nowe

Do góry