reklama
U
użytkownik 902
Gość
Tak, zdecydowanie, ja nawet na wyjazdy biorę do niego materac normalny. Mam takie z podwieszanym poziomem i przewijakiem. To czego mi brakowało to ten środkowy poziom. Wtedy jednak jeszcze mocno się trzeba po dziecko schylać żeby wyjąć i dla mnie to było nieergonomiczne.
I jeszcze estetyka, kupić ładne neutralne łóżeczko turystyczne to wyczyn, wszędzie pstrokacizna
I jeszcze estetyka, kupić ładne neutralne łóżeczko turystyczne to wyczyn, wszędzie pstrokacizna
U
użytkownik 902
Gość
Boże jakie to wszystko małe [emoji7]
Misty29
Fanka BB :)
Śliczne ubranka ja ostatnio wyciągłam z szafy ubranka po córce i też byłam w szoku jakie to malutkie. Tym bardziej te rzeczy z rozmiaru 50 Teraz czekam na potwierdzenie płci i jeśli byłby chłopiec to pewnie trochę poszaleję też.Boże jakie to wszystko małe [emoji7]Zobacz załącznik 938624Zobacz załącznik 938625Zobacz załącznik 938626
U
użytkownik 902
Gość
Te body i pakace to też 50, bo ja takie male dzieci rodzę,a wszystko oddałam z tych małychŚliczne ubranka ja ostatnio wyciągłam z szafy ubranka po córce i też byłam w szoku jakie to malutkie. Tym bardziej te rzeczy z rozmiaru 50 Teraz czekam na potwierdzenie płci i jeśli byłby chłopiec to pewnie trochę poszaleję też.
Misty29
Moja córka też malutka właśnie była i musieliśmy szybko zamawiać te najmniejsze rozmiary bo w 56 pływałaTe body i pakace to też 50, bo ja takie male dzieci rodzę,a wszystko oddałam z tych małych
U
użytkownik 902
Gość
Uniseksow prawie nie ma ja dziewczynkę w samochody bym ubrała,ale chłopca w falbanki już nie
Betty93
Ja trzymałam większość rzeczy po córce, bo były tak śliczne że nie miałam serca się ich pozbywać... a teraz okazało się, że będzie chłopczyk! Szczerze to na początku byłam przerażona, jak się odnajdę w chłopięcym świecie, ale finał jest taki, że 03.01 dowiedziałam się o płci, a dzisiaj już mam jedną szafkę pełną ciuszków. Kupowałam rozmiary 56/62. Córeczka wszystko miała typowo dziewczęce i po niej będą najwyżej dwa pajace i łóżeczko. Na pewno dokupię jeszcze kosz mojżesza bo mam mieszkanie 105m i salon i sypialnia są na dwóch końcach, a do tego myślę, że to super opcja na wyjazdy czy do dziadków.Śliczne ubranka ja ostatnio wyciągłam z szafy ubranka po córce i też byłam w szoku jakie to malutkie. Tym bardziej te rzeczy z rozmiaru 50 Teraz czekam na potwierdzenie płci i jeśli byłby chłopiec to pewnie trochę poszaleję też.
reklama
slodkatrojeczka
Też bym chciała już płeć znać... No ale zamierzam póki co zacząć chociaż kupować neutralne ubranka.
Miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Camarelo Sevilla? Podoba mi się wizualnie Myślę nad 2w1 ale nie wiem jak się w praktyce ma ten wózek.
Miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Camarelo Sevilla? Podoba mi się wizualnie Myślę nad 2w1 ale nie wiem jak się w praktyce ma ten wózek.
Podziel się: