reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

Ja mam microlife i powiem szczerze że nie jestem zadowolona - potrafi nieźle oszukiwać, obecnie mierze 3 razy i wyciągam średnią :) ale może nasz taki trefny bo siostra męża ma taki sam i jest zadowolona
Myślę,że jeśli od początku jest źle, to zawsze można reklamować

reklama
Zrobiłam szacunkowe koszty wyprawki od A do Z (przy tym ze mam laktator, huśtawkę hybrydowa, przewijak i wanienkę z poprzedniej ciąży) to wyszło mi 3200 + wózek ale jeszcze nie zdecydowałam jaki ... myślę nad mima xari cały czas ale to da mi w sumie koło 7-8 tysięcy [emoji849]

Nie wiem czy któraś zdecydowała się na takie rozeznanie. Jeśli tak i któraś z Was byłaby chętna porównać to bardzo proszę [emoji848]

Ja jestem zakochana w tym wózku [emoji7] i ciagle o nim myślę i tego czy jest wart swojej ceny bo opinie są różne [emoji24]

Zerknelam na ten wózek, bo nie znam i u mnie by odpadl od razu ze względu na kubełkowa spacerówkę..
Ja będę musiała się za gondola rozejrzeć..jakoś w ogóle nie mam weny na te wyprawkowe tematy

Wózek znam i wiem, ze jest wart tylko mam wózek niby po córeczce i mam dylemat czy zaoszczędzić i być nieszczęśliwa czy kupić, zakleić taśma buzie męża i cieszyć się z dzieckiem fajnym wózkiem [emoji2]

No ja już napewno nie odpuszczę tego wózka tez !!! Akurat weszłam do sklepu na zakupy po pracy a tam babka z tym wózkiem nie mogłam oczu od niego odwrócić [emoji1] babka chyba pomyślała ze jestem szalona. Jeśli będzie dziewczynka to bym chciała ten różowo/złoty stelarz i białe siedzonko [emoji7]

Zerknelam na ten wózek, bo nie znam i u mnie by odpadl od razu ze względu na kubełkowa spacerówkę..
Ja będę musiała się za gondola rozejrzeć..jakoś w ogóle nie mam weny na te wyprawkowe tematy

Ja się za bardzo nie znam ;) ale z tego co wiem to te siedzisko kubełkowe w środku ma gondole i dopóki dziecko samo nie siedzi to tą gondole się używa [emoji28] ALE tylko gdzieś go przeczytałam :)

Oj chyba pokrecilas. On ma pewnie gondole i spacerówkę oddzielnie, ja niesiedzacego dziecka bym nie woziła w spacerówce. Chodzi mi o siedzące dziecko- moim zdaniem kubełkowe spacerówki to pomyłka dla kręgosłupa dziecka, wiesz jak wygląda spanie w takim wózku? Tu się nie rozklada oparcie. Po prostu przechyla się to jajo do tyłu, więc dziecko nadal siedzi. Ja bym nie chciała spać z nogami w górze:) Ja spacerówkę wprawdzie mam, ale gdybym szukała, to tylko takiej, która rozklada się zupełnie na płasko, moje dzieci często odpadały na spacerach.

Ja mam stelaż i spacerówkę xlander xpulse. Spacerówka fajnie się rozkłada do spania, a sam wózek po złożeniu jest poręczny i zajmuje mało miejsca w bagażniku. Planuje dokupić tylko gondole myślę o kolorze beige:)

Oj chyba pokrecilas. On ma pewnie gondole i spacerówkę oddzielnie, ja niesiedzacego dziecka bym nie woziła w spacerówce. Chodzi mi o siedzące dziecko- moim zdaniem kubełkowe spacerówki to pomyłka dla kręgosłupa dziecka, wiesz jak wygląda spanie w takim wózku? Tu się nie rozklada oparcie. Po prostu przechyla się to jajo do tyłu, więc dziecko nadal siedzi. Ja bym nie chciała spać z nogami w górze:) Ja spacerówkę wprawdzie mam, ale gdybym szukała, to tylko takiej, która rozklada się zupełnie na płasko, moje dzieci często odpadały na spacerach.

Właśnie w tym wózku chodzi o to ze nie ma oddzielnych części tylko gondola jest schowana w siedzisku ;)
IMG_1700.JPG

reklama
Do góry