reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Ja mam microlife i powiem szczerze że nie jestem zadowolona - potrafi nieźle oszukiwać, obecnie mierze 3 razy i wyciągam średnią :) ale może nasz taki trefny bo siostra męża ma taki sam i jest zadowolona
Myślę,że jeśli od początku jest źle, to zawsze można reklamować

reklama
Zrobiłam szacunkowe koszty wyprawki od A do Z (przy tym ze mam laktator, huśtawkę hybrydowa, przewijak i wanienkę z poprzedniej ciąży) to wyszło mi 3200 + wózek ale jeszcze nie zdecydowałam jaki ... myślę nad mima xari cały czas ale to da mi w sumie koło 7-8 tysięcy [emoji849]

Nie wiem czy któraś zdecydowała się na takie rozeznanie. Jeśli tak i któraś z Was byłaby chętna porównać to bardzo proszę [emoji848]

Ja jestem zakochana w tym wózku [emoji7] i ciagle o nim myślę i tego czy jest wart swojej ceny bo opinie są różne [emoji24]

Zerknelam na ten wózek, bo nie znam i u mnie by odpadl od razu ze względu na kubełkowa spacerówkę..
Ja będę musiała się za gondola rozejrzeć..jakoś w ogóle nie mam weny na te wyprawkowe tematy

Wózek znam i wiem, ze jest wart tylko mam wózek niby po córeczce i mam dylemat czy zaoszczędzić i być nieszczęśliwa czy kupić, zakleić taśma buzie męża i cieszyć się z dzieckiem fajnym wózkiem [emoji2]

No ja już napewno nie odpuszczę tego wózka tez !!! Akurat weszłam do sklepu na zakupy po pracy a tam babka z tym wózkiem nie mogłam oczu od niego odwrócić [emoji1] babka chyba pomyślała ze jestem szalona. Jeśli będzie dziewczynka to bym chciała ten różowo/złoty stelarz i białe siedzonko [emoji7]

Zerknelam na ten wózek, bo nie znam i u mnie by odpadl od razu ze względu na kubełkowa spacerówkę..
Ja będę musiała się za gondola rozejrzeć..jakoś w ogóle nie mam weny na te wyprawkowe tematy

Ja się za bardzo nie znam ;) ale z tego co wiem to te siedzisko kubełkowe w środku ma gondole i dopóki dziecko samo nie siedzi to tą gondole się używa [emoji28] ALE tylko gdzieś go przeczytałam :)

Oj chyba pokrecilas. On ma pewnie gondole i spacerówkę oddzielnie, ja niesiedzacego dziecka bym nie woziła w spacerówce. Chodzi mi o siedzące dziecko- moim zdaniem kubełkowe spacerówki to pomyłka dla kręgosłupa dziecka, wiesz jak wygląda spanie w takim wózku? Tu się nie rozklada oparcie. Po prostu przechyla się to jajo do tyłu, więc dziecko nadal siedzi. Ja bym nie chciała spać z nogami w górze:) Ja spacerówkę wprawdzie mam, ale gdybym szukała, to tylko takiej, która rozklada się zupełnie na płasko, moje dzieci często odpadały na spacerach.

Ja mam stelaż i spacerówkę xlander xpulse. Spacerówka fajnie się rozkłada do spania, a sam wózek po złożeniu jest poręczny i zajmuje mało miejsca w bagażniku. Planuje dokupić tylko gondole myślę o kolorze beige:)

Oj chyba pokrecilas. On ma pewnie gondole i spacerówkę oddzielnie, ja niesiedzacego dziecka bym nie woziła w spacerówce. Chodzi mi o siedzące dziecko- moim zdaniem kubełkowe spacerówki to pomyłka dla kręgosłupa dziecka, wiesz jak wygląda spanie w takim wózku? Tu się nie rozklada oparcie. Po prostu przechyla się to jajo do tyłu, więc dziecko nadal siedzi. Ja bym nie chciała spać z nogami w górze:) Ja spacerówkę wprawdzie mam, ale gdybym szukała, to tylko takiej, która rozklada się zupełnie na płasko, moje dzieci często odpadały na spacerach.

Właśnie w tym wózku chodzi o to ze nie ma oddzielnych części tylko gondola jest schowana w siedzisku ;)
IMG_1700.JPG

reklama
Do góry