reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Właśnie znalazłam taką matę, gdzie podobno nawet jak dziecko zsunie się gdzieś na koniec łóżeczka to ta mata nadal wyczuwa oddech. Zastanawiam się nad tym i dobrze poznać wasze zdanie :) Dzięki!

reklama
Właśnie znalazłam taką matę, gdzie podobno nawet jak dziecko zsunie się gdzieś na koniec łóżeczka to ta mata nadal wyczuwa oddech. Zastanawiam się nad tym i dobrze poznać wasze zdanie :) Dzięki!
Podrzucisz link? Ja też tyle się naczytałam że chyba będę stać nad łóżeczkiem 24 na dobe

A jaka poduszkę do spania polecacie muszę kupić ale nie wiem czy kształt c czy wystarczy prosty wałek boję się że w tej c będę się czuła osaczona poza tym ona się nie rozszerza w środku. Chodzi mi o tą c która jest praktycznie,, zamknieta''.

A jaka poduszkę do spania polecacie muszę kupić ale nie wiem czy kształt c czy wystarczy prosty wałek boję się że w tej c będę się czuła osaczona poza tym ona się nie rozszerza w środku. Chodzi mi o tą c która jest praktycznie,, zamknieta''.
Ja mam wałek i w kształcie V i obydwie lubię

natka_z dziękuję ma fajne opinie. Takie urządzenia tanie nie są ale czasami się przydają

Łóżeczko i wózek spoko. Fotelik tylko z zaufanego źródła, materac zawsze nowy

Dokładnie tak [emoji4]

A planujecie zakup monitora oddechu? Może u którejś z bardziej doświadczonych mam się przydał (czego żadnej z nas oczywiście nie życzę)?

Ja miałam, mam do tej pory w sumie. Sama nie wiem po co, na własną schizę chyba [emoji1] Bo oprócz tego niania i kamerka wifi na łóżeczku [emoji6] Z monitorów w PL to tylko BabySense są rejestrowane jako urządzenia medyczne, używane też w placówkach, AngelCare i pozostałe to tylko akcesoria. Chyba, że coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata, ale warto zwrócić uwagę na to jeśli któraś bedzie kupowała. Nigdy nie włączył się bez potrzeby, a potrzeba na szczęście nie wystąpiła. Wył tylko jak zapominaliśmy wyłączyć przed wyjęciem dziecka z lozeczka.

Ja prostego walka nie polecam, u mnie się nie sprawdził. Miałam "C" i była ok. Teraz się zastanawiam czy szyć C, J, czy odwrócone U

Dokładnie tak [emoji4]

Ja miałam, mam do tej pory w sumie. Sama nie wiem po co, na własną schizę chyba [emoji1] Bo oprócz tego niania i kamerka wifi na łóżeczku [emoji6] Z monitorów w PL to tylko BabySense są rejestrowane jako urządzenia medyczne, używane też w placówkach, AngelCare i pozostałe to tylko akcesoria. Chyba, że coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata, ale warto zwrócić uwagę na to jeśli któraś bedzie kupowała. Nigdy nie włączył się bez potrzeby, a potrzeba na szczęście nie wystąpiła. Wył tylko jak zapominaliśmy wyłączyć przed wyjęciem dziecka z lozeczka.
My mamy angle care I tutaj używany jest w szpitalach :)

reklama
A jakie nianię elektryczne polecacie ? Znajomi mają zwykłą z lidla za 30 zł i chwala sobie a w necie ceny takie rozbieżne że nie wiadomo co wybrać.

Do góry