reklama
Dorka88
Fanka BB :)
Podrzucisz link? Ja też tyle się naczytałam że chyba będę stać nad łóżeczkiem 24 na dobeWłaśnie znalazłam taką matę, gdzie podobno nawet jak dziecko zsunie się gdzieś na koniec łóżeczka to ta mata nadal wyczuwa oddech. Zastanawiam się nad tym i dobrze poznać wasze zdanie Dzięki!
natka_z
Ja znalazłam coś takiego:Podrzucisz link? Ja też tyle się naczytałam że chyba będę stać nad łóżeczkiem 24 na dobe
Link do: Monitor Oddechu Nanny Bm-02 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Dorka88
A jaka poduszkę do spania polecacie muszę kupić ale nie wiem czy kształt c czy wystarczy prosty wałek boję się że w tej c będę się czuła osaczona poza tym ona się nie rozszerza w środku. Chodzi mi o tą c która jest praktycznie,, zamknieta''.
Ennis92
Ja mam wałek i w kształcie V i obydwie lubięA jaka poduszkę do spania polecacie muszę kupić ale nie wiem czy kształt c czy wystarczy prosty wałek boję się że w tej c będę się czuła osaczona poza tym ona się nie rozszerza w środku. Chodzi mi o tą c która jest praktycznie,, zamknieta''.
wszystkozajete
Moderatorka
Łóżeczko i wózek spoko. Fotelik tylko z zaufanego źródła, materac zawsze nowy
Dokładnie tak [emoji4]
A planujecie zakup monitora oddechu? Może u którejś z bardziej doświadczonych mam się przydał (czego żadnej z nas oczywiście nie życzę)?
Ja miałam, mam do tej pory w sumie. Sama nie wiem po co, na własną schizę chyba [emoji1] Bo oprócz tego niania i kamerka wifi na łóżeczku [emoji6] Z monitorów w PL to tylko BabySense są rejestrowane jako urządzenia medyczne, używane też w placówkach, AngelCare i pozostałe to tylko akcesoria. Chyba, że coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata, ale warto zwrócić uwagę na to jeśli któraś bedzie kupowała. Nigdy nie włączył się bez potrzeby, a potrzeba na szczęście nie wystąpiła. Wył tylko jak zapominaliśmy wyłączyć przed wyjęciem dziecka z lozeczka.
U
użytkownik 902
Gość
Ja prostego walka nie polecam, u mnie się nie sprawdził. Miałam "C" i była ok. Teraz się zastanawiam czy szyć C, J, czy odwrócone U
Ennis92
My mamy angle care I tutaj używany jest w szpitalachDokładnie tak [emoji4]
Ja miałam, mam do tej pory w sumie. Sama nie wiem po co, na własną schizę chyba [emoji1] Bo oprócz tego niania i kamerka wifi na łóżeczku [emoji6] Z monitorów w PL to tylko BabySense są rejestrowane jako urządzenia medyczne, używane też w placówkach, AngelCare i pozostałe to tylko akcesoria. Chyba, że coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata, ale warto zwrócić uwagę na to jeśli któraś bedzie kupowała. Nigdy nie włączył się bez potrzeby, a potrzeba na szczęście nie wystąpiła. Wył tylko jak zapominaliśmy wyłączyć przed wyjęciem dziecka z lozeczka.
reklama
paulina_aa
A jakie nianię elektryczne polecacie ? Znajomi mają zwykłą z lidla za 30 zł i chwala sobie a w necie ceny takie rozbieżne że nie wiadomo co wybrać.
Podziel się: