reklama
Moim zdaniem wszystkie rodzaje pieluszek się sprawdza ale na upalne lato bambus jest super. Wystarczy kilka do przykrycia czy do owijania a do wszystkiego innego można wybrać coś tanszego. Muślin to taka przyjemniejsza tetra. Mój zdaniem sprawdza się bardzo fajnie
wszystkozajete
Moderatorka
Bambus jest super - uwielbiam Mięciutki i przewiewny.
wszystkozajete
Moderatorka
Ja się zgadzam z jagodka - większość problemów z kp wynika z braku wsparcia, odpowiedniej wiedzy i szkodliwych bzdurnych rad udzielanych i przez znajomych i rodzine i co najgorsze personel medyczny wszelkiej maści, a nie problemów medycznych/fizjologicznych. A my na połączymy też mieliśmy wyboistą drogę, a ja zakładałam minimum 3ms zw na dobro dziecka, a max 6. Wyszlo inaczej u dobrze mi z tym
Proponuje na kp osobny wątek - kto będzie chciał to zajrzy, a kto nie to nie i nie będzie się czuł poddany „laktoterrorowi”
Muślinowe duże pieluchy mam dwie i do tej pory Młody śpi pod nimi. Są przewiewne, ale nie takie miliutkie w dotyku jak bambus.
Proponuje na kp osobny wątek - kto będzie chciał to zajrzy, a kto nie to nie i nie będzie się czuł poddany „laktoterrorowi”
Muślinowe duże pieluchy mam dwie i do tej pory Młody śpi pod nimi. Są przewiewne, ale nie takie miliutkie w dotyku jak bambus.
U
użytkownik 902
Gość
Dziewczyny z punktu widzenia materiałoznawstwa- to co teraz jest nazywane muslinem to zwykła tetra muślin to tak naprawdę bardzo szlachetny i drogi materiał, szyje się z niego np suknie ślubne. Muślin dziś o zgrozo to tetra o wyzszej gramaturze -prawidlowo double gauze cotton- czyli gaza bawełniana,czyli tetra
Myslniczek
Fanka BB :)
A czy któraś z was używała elektrycznego aspiratora do noska ?
reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Ja kupie pewnie fride ale też się zastanawiam [emoji848]A czy któraś z was używała elektrycznego aspiratora do noska ?
Podziel się: