reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

a ja mysle nad poscielka ferettii
Norge nie chce cie martwic moja kolezanka mowila ze te wlasnie drewexu poscielki z misiem na chmurce sa niezbyt trwałe :( miała taką i nie była zadowolona
oby u ciebie zdała egzamin i ci słuzyla bo jest bardzo ładna :)

reklama
joasiah wszystko się okaże w praniu :-D ,tak jak a wózkami i resztą asortymentu ..Zamierzam kupić jeszcze jedną tutaj w Norwegii więc nie ma zmartwienia .

Doświadczone mamuśki a wanienka na stelażu musi być jakoś specjalnie profilowana w środku czy taka tradycyjna -najzwyklejsza ,która pamięta jeszcze nasze dzieciństwo?

Norge ja nie mam zielonego pojecia hahahaha ale w USA wszystkie sa profilowane wiec raczej nie bede miala dylematu hahaha

Kobitki musze wam powiedziedziec jak mnie mezus rozbawil w weekend. Ciagnal na zakupy i mowi
" choc pojedziemy kupimy cos dla dzidizusia"
to ja na to ze narazie wszystko mamyy i ze starczy",
a on na to " ale nudno jak nie ma co kupowac dla dzidizi":-D:-D

zaczelam sie smiac o chyba moj maz stal sie shopoholikiem hahahah

Rudson mój był lepszy ! Kupowaliśmy ubranka dla dzidziusia a on znalazł takie mini-kąpielówki z żabą dla noworodka i się uparł jak osiołek ! Długo mu tłumaczyłam ,że we wrześniu czy październiku nie będziemy z dzidzią nigdzie pływać ......trochę to trwało ale w końcu ustąpił .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.......kąpielówki były tak malutkie ,że nawet pielucha by się nie zmieściła ale słodkie muszę przyznać !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hahaha Norge skad ja to znam:tak::tak::-):-):-)...nie idzie przetlumaczyc...fakt lato idzie i jest tysiace przeslodkich rzeczy dla noworodkow...ale faceci nie kojarza ze dzidzius pojawi sie jesienia hahahaha

Moj ostastnio uparl sie na malenke Nike buciki ...no i postawil na swoim, a druga zupelnie zbedna rzecza na ktora sie uparl byl maly szlafroczek kapielowy:-D:-D

Rudson bardzo zabawni Ci nasi mężowie ale z drugiej strony to bardzo fajne ,że też chcą mieć udział w przygotowywaniu wyprawki dla naszych bobasków.To lepsza opcja niż mięli by nam wypominać i przeliczać każdą wydaną monetę:-D:-D:-D:-Di komentować ,że po co tyle tego :-D:-D:-D:-D:-D:-D.A tacy podobno też się zdarząją niestety :no::wściekła/y:

reklama
ale wam zazdroszcze tych zakupów z mężami
mój nie ma czasu na codzienne zakupy ze mną a co mówić dla dziecka którego jeszcze nie ma

pościel jest słodka

a wanienka spokojnie może być nie profilowana ale faktycznie teraz to chyba rzadkość

Do góry