reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

o rany ...........11zł za cztery ciuszki to w Norway totalna abstrakcja :-D:-D
gratuluję udanych zakupów :-D;-)

reklama
Agula - ja bym jeszcze dodała:
* jedna rączka (tzn. nie takie dwie za które trzeba jednocześnie trzymać - nie da się wtedy wózka prowadzić jedną ręką)
* czy ma wyciąganą rączkę - między mną a moim mężem jest spora różnica wzrostu :zawstydzona/y:

Poszalałam wczoraj trochę na allegro i kupiłam dla maleństwa trochę szalone pajacyki:

198828592

198863853

Teraz pięknie wszystko widać :-) te pajace są naprawde przecudowne, już niemoge się doczekać zdjęcia Twojego maluszka w nich :-D

Kobitki witam w swiecie zakupowiczek dzidziusiowych :-):-):-):-) Do tej pory ja szalalam, ale widze ze reszta ostro za robote sie wziela hahahahah

Gratuluje zakupow :-):-):-)

My kupilismy lozeczko i fotelik so samochodu...a wozeczek czeka juz od 2 miesiecy :-)

reklama
Do góry