reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

a ja mysle nad poscielka ferettii
Norge nie chce cie martwic moja kolezanka mowila ze te wlasnie drewexu poscielki z misiem na chmurce sa niezbyt trwałe :( miała taką i nie była zadowolona
oby u ciebie zdała egzamin i ci słuzyla bo jest bardzo ładna :)

reklama
joasiah wszystko się okaże w praniu :-D ,tak jak a wózkami i resztą asortymentu ..Zamierzam kupić jeszcze jedną tutaj w Norwegii więc nie ma zmartwienia .

Doświadczone mamuśki a wanienka na stelażu musi być jakoś specjalnie profilowana w środku czy taka tradycyjna -najzwyklejsza ,która pamięta jeszcze nasze dzieciństwo?

Norge ja nie mam zielonego pojecia hahahaha ale w USA wszystkie sa profilowane wiec raczej nie bede miala dylematu hahaha

Kobitki musze wam powiedziedziec jak mnie mezus rozbawil w weekend. Ciagnal na zakupy i mowi
" choc pojedziemy kupimy cos dla dzidizusia"
to ja na to ze narazie wszystko mamyy i ze starczy",
a on na to " ale nudno jak nie ma co kupowac dla dzidizi":-D:-D

zaczelam sie smiac o chyba moj maz stal sie shopoholikiem hahahah

Rudson mój był lepszy ! Kupowaliśmy ubranka dla dzidziusia a on znalazł takie mini-kąpielówki z żabą dla noworodka i się uparł jak osiołek ! Długo mu tłumaczyłam ,że we wrześniu czy październiku nie będziemy z dzidzią nigdzie pływać ......trochę to trwało ale w końcu ustąpił .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.......kąpielówki były tak malutkie ,że nawet pielucha by się nie zmieściła ale słodkie muszę przyznać !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hahaha Norge skad ja to znam:tak::tak::-):-):-)...nie idzie przetlumaczyc...fakt lato idzie i jest tysiace przeslodkich rzeczy dla noworodkow...ale faceci nie kojarza ze dzidzius pojawi sie jesienia hahahaha

Moj ostastnio uparl sie na malenke Nike buciki ...no i postawil na swoim, a druga zupelnie zbedna rzecza na ktora sie uparl byl maly szlafroczek kapielowy:-D:-D

Rudson bardzo zabawni Ci nasi mężowie ale z drugiej strony to bardzo fajne ,że też chcą mieć udział w przygotowywaniu wyprawki dla naszych bobasków.To lepsza opcja niż mięli by nam wypominać i przeliczać każdą wydaną monetę:-D:-D:-D:-Di komentować ,że po co tyle tego :-D:-D:-D:-D:-D:-D.A tacy podobno też się zdarząją niestety :no::wściekła/y:

reklama
ale wam zazdroszcze tych zakupów z mężami
mój nie ma czasu na codzienne zakupy ze mną a co mówić dla dziecka którego jeszcze nie ma

pościel jest słodka

a wanienka spokojnie może być nie profilowana ale faktycznie teraz to chyba rzadkość

Do góry