reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

Niezłe zakupy mamuśki ho ho :-D. Ja na razie szaleję z ubrankami .Ale wózek ,fotelik i mebelki upatrzone ;-):-)

reklama
to moje ostatnie nabytki
IMG_1095.jpg

IMG_1093.jpg

IMG_1029.jpg
a tego to mam 5 sztuk w roznych kolorkach

a nie te pajacyki to wlansie w 5-10-15 polecam tam zajscie bo maja tez dla starszych przecenione i widzialam bodajze za 9,90 i drozsze trzeba patrzec
body to z Tchibo
a te drugie body z dlugim rekawkiem to są z H&M

Joasiah przesliczne pajacyki:tak::tak::tak::tak:

kobitki wklejam wam link do strony sklepu w ktorym kupujemy wiekszosc rzeczy - jest to wlasciwie jedyny dla dzieci gdzie mozna wszystko dostac...reszta to net:baffled::baffled:..ciuszki sa oczywiscie wszedzie ale spzrety glownie tam

Wklejam wam stronke do porownania z polskimi produktami (dla mnie ladniejszymi :-):-))
Babies "R" Us - Baby

reklama
A ja dzisiaj zamówiłam pościel na allegro :-D:
199567551
pdbezat.jpg
199731548
201900356
199731817

Kupiłam : pościel +kocyk-pled+rożek+torbę na pieluszki -wszystko w kolorze beżowym .:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry