reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

reklama
mikrus to chyba podroba Mutsy
a ten nowella jakis taki smieszny :)
a popatrz sobie roany one tez maja fotelik i duze kola :)

podczytałam troche i co do wózków i wyborów to chyba dla każdego coś innego,każda z nas prowadzi inny tryb zycia i inny model będzie lepszy
a z takich ogólnych rad "doświadczonej"mamuśki to :
- czy wózek będzie się mieścił w bagazniku
- czy ma możliwość montowania do stelażu fotelika
-jakiego typu ma koła - i tu zaleznie od tego gdzie się mieszka ja np mieszkam gdzie jest dużo drzew lasów korzeni i potrzebuje wózka z dużymi pompowanymi kołami
- czy wózek nie jest za ciężki czasem się zdarzają sytuacje kiedy trzba wózek z dzieckiem podnieść do góry
-czy jest to wersja gondola i spacerówka czy 2w1
-czy ma przekładaną rączke tu głównie chodzi o wersje spacerówke
-czy materiał z którego wykonany jest wózek nie przemaka w końcu pierwsze spacery przypadną nam na październik listopad
- czy materiał nie płowieje na słońcu
- i jakie są dodatki tzn torba parasolka folia przeciw deszczowa
- czy w gondoli jest podnoszone tzn regulowane oparcie

myśle że to jedne z najważniejszych pytań dot. wózka przynajmniej jak dla mnie (mam nadzieje ze niczego nie pominęłam)

Dzisiaj kupiłam 2 szt. body na 62 cm, białe i zielone z jabłuszkami, czyli pasujące i dla chłopca i dla dziewczynki.
Obiecywałam sibie, ze zakupy zacznę robić dopiero po usg połówkowym czyli 6 czerwca ale dzisiaj nie wytrzymałam...;-)

reklama
Hi ja też nie wytrzymałam i kupiłam dziś sweterek malusieńki i 3 pary body. Za wszystko dałam tylko .... 11zł :szok::-D

Do góry