reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

Katharina - tak Volant też mi się podoba bo to poprzednia wersja i koniecznie na 3 kołach, ale Deltim mówisz? Nie widziałam go jeszcze, widziałam inne modele Deltima i nie podobały mi się, już sprawdzam jak wygląda ten, o którym piszesz.

reklama
Jeśli chodzi o wózki, to my mamy po Misiulince Bartatinę Plus. Nie jest może ładny, ale mnie się podoba (wersja z gondolą, bo ze spacerówką gorzej). Jest prosty, miękki, ma duże pompowane koła, regulację wysokości gondoli i jest jednym z tańszych (chociaż to nie było kryterium w wyborze).

Nie wiem dlaczego, ale zakochałam się w x-landerze x-1- to chyba to zawieszenie;-). Oglądałam całą masę wózków, ale chyba na niego się zdecyduję.

Kobitki my juz wybralismy ...bo stwierdzilismy ze jak dluzej bedziemy kombinowac to zwariujemy....a powiem wam szczerze ze wybor zdecydowanie lepszy w Polsce niz tu :baffled:...wiec zamowilam na ebay taki:

roadmate_EP3

Znalazlam nowy na aukcji w bardzo dobrej cenie, uwierzcie mi wybor kolorow tutaj w USA tez marny, wiec stwierdzilismy ze jak dzidzia podrosnie to w Polsce zaopatrzymy sie lub kupimy taki na 3 koleczkach:-)

A jeszcze sie pochwale co zakupilam dla kumpeli, ktora bedzie miala dzidize z poczatkiem lipca - mam nadzieje ze bedzie zadowolona:-)
moz-screenshot.jpg

wózek fajny rzeczywiscie,a kumpela to będzie miała niezłą niespodziankę,jak dla mnie to słodziutkie! ja ciągle nie szukam wózka,ani nigdzie nie jeździmy nic oglądać choć pewnie jak znajdziemy wiecej wolnego czasu to zrobimy rundkę po sklepach w poszukiwaniu wózka i różnych innych rzeczy,może po 2 czerwca jak będę wiedzieć na 100% kto mieszka w mom brzuszku!

Rudson, ile kosztowało to cudeńko dla koleżanki? Przydałoby mi się coś takiego, bo mamy dom piętrowy i jak dzidzia będzie w łóżeczku na górze to będę się denerwowała co u niej.

reklama
Do góry