reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

reklama
mikrus to chyba podroba Mutsy
a ten nowella jakis taki smieszny :)
a popatrz sobie roany one tez maja fotelik i duze kola :)

podczytałam troche i co do wózków i wyborów to chyba dla każdego coś innego,każda z nas prowadzi inny tryb zycia i inny model będzie lepszy
a z takich ogólnych rad "doświadczonej"mamuśki to :
- czy wózek będzie się mieścił w bagazniku
- czy ma możliwość montowania do stelażu fotelika
-jakiego typu ma koła - i tu zaleznie od tego gdzie się mieszka ja np mieszkam gdzie jest dużo drzew lasów korzeni i potrzebuje wózka z dużymi pompowanymi kołami
- czy wózek nie jest za ciężki czasem się zdarzają sytuacje kiedy trzba wózek z dzieckiem podnieść do góry
-czy jest to wersja gondola i spacerówka czy 2w1
-czy ma przekładaną rączke tu głównie chodzi o wersje spacerówke
-czy materiał z którego wykonany jest wózek nie przemaka w końcu pierwsze spacery przypadną nam na październik listopad
- czy materiał nie płowieje na słońcu
- i jakie są dodatki tzn torba parasolka folia przeciw deszczowa
- czy w gondoli jest podnoszone tzn regulowane oparcie

myśle że to jedne z najważniejszych pytań dot. wózka przynajmniej jak dla mnie (mam nadzieje ze niczego nie pominęłam)

Dzisiaj kupiłam 2 szt. body na 62 cm, białe i zielone z jabłuszkami, czyli pasujące i dla chłopca i dla dziewczynki.
Obiecywałam sibie, ze zakupy zacznę robić dopiero po usg połówkowym czyli 6 czerwca ale dzisiaj nie wytrzymałam...;-)

reklama
Hi ja też nie wytrzymałam i kupiłam dziś sweterek malusieńki i 3 pary body. Za wszystko dałam tylko .... 11zł :szok::-D

Do góry