reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja na razie tylko liste rzeczy potrzebnych zrobilam, ale chyba kupowanie zaczne w sierpniu dopiero. no chyba ze trafie na jakas promocje w przyszly weekend wybieramy sie do warszawy do ikei i przy okazji chce zobaczyc "na zywo" wozek hauck traxx jaguar 4, ktory bardzo mi sie na zdjeciach podoba.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
no mnie tez sie bardzo podoba na zdjeciach, ale niestety w Lodzi nie sprowadzaja, bo sa za drogie w porownaniu z allegro!
Ja wczoraj zamówiłam mebelki dla Mariczki Bedą za jakieś 4 - 6 tygodni A przy okazji wstawiam kilka zdjęć ubranek które ostatnio kupiłam swojej Kruszynce
Cieplutki błękitny kombinezonik jesienno zimowy.
z aplikacją jakiegoś takiego konika...
3 body bawełniane
dwie czapeczki - zielona jest z froty z polarkiem w środku czyli cieplutka i tak samo rękawiczki, a kremowa czepeczka i rękawiczki są cieńsze z bawełny
cieplutki, welurkowy dresik (zdjęcie nie oddaje tego jaki jest śliczny, słodki i maleńki )
Cieplutki błękitny kombinezonik jesienno zimowy.
z aplikacją jakiegoś takiego konika...
3 body bawełniane
dwie czapeczki - zielona jest z froty z polarkiem w środku czyli cieplutka i tak samo rękawiczki, a kremowa czepeczka i rękawiczki są cieńsze z bawełny
cieplutki, welurkowy dresik (zdjęcie nie oddaje tego jaki jest śliczny, słodki i maleńki )
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A ja niestety jeszcze nic nie kupuję, bo w moim otoczeniu panuje pogląd, żeby za wcześnie nie kupować!!!! : Dla mnie to jakieś zabobony, ale cóż!!! Razem z mężem postanowiliśmy zacząć rozglądać się już "na ostro" w sierpniu!!!! Chyba jakoś wytrzymam te 2 mniesiące!!!! :
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ale sliczne te ciuszki!!!
Ja kupilam body dla maluszka z misiem puchatkiem wyszystym na lewej stronie( na serduszku). Sa biale i maja kolniezyk, wygladaja slodziutko!!!
Ja kupilam body dla maluszka z misiem puchatkiem wyszystym na lewej stronie( na serduszku). Sa biale i maja kolniezyk, wygladaja slodziutko!!!
reklama