reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Może któraś z Was będzie chętna na zakup rzeczy dla Maluszka. Codziennie będę dodawać rzeczy w tej chwili jest około 100 sztuk z rozmiaru 50-56 będzie do rozmiaru 104. Ceny myslę ze atrakcyjne a to niektóre z nich Zobacz załącznik 583478Zobacz załącznik 583479Zobacz załącznik 583480Zobacz załącznik 583481Zobacz załącznik 583482Zobacz załącznik 583483Zobacz załącznik 583484Zobacz załącznik 583485

Mój adres to: Wyprzedaże dziecięce Zapraszam!

Fajne :-)

Przepraszam, że tak wchodzę w wątek, ale proszę bardzo o pomoc.Jestem studentką 3 roku dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Prowadzę badania dotyczące spożycia i suplementacji wit D u kobiet w okresie laktacji i ich dzieci. Wyniki przeprowadzonego badania przedstawię w swojej pracy licencjackiej. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli poświęciłaby mi Pani chwilę czasu na wypełnienie anonimowej ankiety i opisała swój jadłospis z dnia poprzedniego.Dziekuję bardzo!https://docs.google.com/forms/d/1K1pYEBoxzgdriRGBFrWJ5nRbBXFlO-IsAVxVhhqXX_E/viewform

Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-2 latka w bardzo niskich cenach !!! Ubranka są w większości założone tylko jeden raz, są w idealnym stanie.
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT=&quot]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl

[/FONT]

Witajcie mamusie,

mam do sprzedania chustę tkaną splotem skośno-krzyżowym LennyLamb w rozmiarze L, kolor zielony. Użytkowana tylko 2 razy, jak nówka. Sprzedam za 125zł (już z przesyłką).
Chętne zapraszam na PW.

reklama
reklama
Do góry