reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Któraś z Was pisała że to body się jej bardzo podoba z 5-10-15... teraz na promocji choć z tego co widzę tylko 56 zostało z rozmiarówki Body 5T2320 - 5.10.15
Ale są też inne promocje.

W kwestii smoka to mój Szymek miał, jak był już nieco większy to miał tylko do spania i sam wiedział że trzeba do koszyka wrzucić po spaniu. Baliśmy się że ciężko będzie żeby całkowicie zrezygnowała ale jak miał dwa latka i chyba 2 miesiące i akurat mu się zbrudził to powiedział że brudny, my że najlepszym rozwiązaniem będzie wyrzucić. Poszedł do kosza na śmieci i wyrzucił i po temacie było. Wieczorem tylko powtórzył że nie ma smoka bo był brudny i z kosza śmieciara zabrała.
Małej też kupiliśmy :-) różowego nuka!

reklama
Mysza - ten pajac jesienny dla chłopca rewelacyjny :-)

Anni - z literek podoba mi się numer 55 ... widzę oczami wyobraźni nad łóżeczkiem w naszej sypialni :-p

zrobiłam dzisiaj przegląd najmniejszych ubranek po Matusiu i się okazało że prawie wszystko uniwersalne, dużo białych i kremowych, a to co niebieskie to w jakieś misie i pieski. Wszystko nada sie do chodzenia :tak: kombinezon na zime mam w rozmiarze 0-3 i 3-6 wiec tez nie bede kupować. Ola będzie chodziła w niebieskim i przykryje różowym kocykiem :-p
Musze dokupic stanowczo kombinezonik misiowy jesienny, śpiochy i pół śpiochy i troche body z długim. Ubranka to juz bedzie prezent od siostry wiec co ona tam jeszcze dokupi to będzie :-)

Lori te literki świetne też o czyms takim myślałam :-)

A to mój dzisiejszy zakup :-)
IMAG0343.jpg

Załączniki

• IMAG0343.jpg
    IMAG0343.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 34
marzenka nie jestem pewna... Szymek urodził się 52cm i długo chodził w pierwszym kombinezonie 0-3, bo praktycznie prawie starczyło mu na całą zimę.
Cena była tak atrakcyjna że jakby się okazał za mały to nie będzie problemu ze sprzedażą chociażby na allegro.

Fajnie że te dziewczyny co już troszke z dziećmi przeżyły wypowiadają się tutaj, bo my świeżynki to nie mamy pojęcia :)

Ja na razie nie robie żadnych zakupów ciuszkowych bo czekam na potwierdzenie płci ale jeśli 8.05 na połówkowym potwierdzą to zasypię Was zdjęciami śpiochów :D:D

reklama
Lori fajowe skarpetusie.

Dziewczyny ja mam pytanie o fotelik samochodowy... bo musimy zakupić nowy bo tego po Szymku już nie mamy.
Wcześniej mieliśmy Mutsy Traveller... super był bo się rozkładał do pozycji leżącej i byłam bardzo zadowolona z niego bo nawet na długie spacery się nadawał.
Ale jego wadą jest to że jest dość duży. I tak sobie teraz pomyślałam, że czasami będzie tak że będę sama gdzieś z dzieciakami jechać to czy nie lepiej zakupić MaxiCosi z bazą isofix.
Ale ja kompletnie nie wiem czy dobrze rozumiem sens tej bazy, poza zwiększonym bezpieczeństwem oczywiście.

Czy do takiej bazy to się fotelik montuje na zasadzie wpięcia (clik-clik) i nie trzeba już się pasami bawić za każdym razem i przypinać go ?
Miała któraś z Was taką bazę ? Sprawdziła się ?

Do góry