reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Lor - a mnie bodziaki z Auchan poleciła przyjaciółka, która ich uzywa i jest bardzo zadowolona. Więc może nie będzie tak źle jak piszesz ;) Zobaczymy :) Z resztą mam ich raptem 4 więc spoko ;)

Właśnie nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi z tym Tesco - ubranka są faktycznie ładne i dobre gatunkowo ale przecież ceny są podobne jak np. w Mothercare czy H&M :)

Annie - a bo to zależy jakie ;) ... jak kupujesz na sztuki np disneya to wychodzą drogo, ale jak kupisz trójpak pajaców, albo pięciopak bodów to wychodzi tanio, a są świetne gatunkowo. Żadne mi sie po praniu nie zeszmaciły.

Mi sie wydaje, ze to od "rzutu" zalezy. Mialam sporo z Nexta bodow i bywaly takie ktore byly super, a byly takie ktore po jednym praniu jak szmaty wygladaly. Bardzo czesto gatunkowo lepsze wlasnie te z hipermarketow byly.

reklama
masala - nie wiem jak body w nexcie bo ja tak większe zaczęłam ubranka kupowac, ale t-shirty, kurtki, spodnie uwielbiam. Mati uwielbiał spodnie wiosenne z nexta. Juz dwa sezony przetyrał a one nigdzie nie wytarte, bez dziury, materiał, mocny porządny, ale teraz to juz takie na styk. Kurtki jakie porządne miał, aż szkoda to wydać teraz, no ale cóż. Trzeba bedzie szukać różowych :-p

Do góry