reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka do szpitala i domu

A jak wygląda kwestia pakowania się do porodu u was? Kiedy chcecie szykować torbę? Macie listę że szpitala czy może od wujka Google?

reklama
U nas wyprawka już skompletowana, zostało nam z zakupów jakieś tam kosmetyki dla maluszka no i fotelik samochodowy. Zamówimy go chyba w sklepie fotelikiwarszawa.pl bo tam mają świetny wybór asortymentu i praktycznie większość producentów fotelików jest u nich dostępna.Kuzynka tam zamawiała i była bardzo zadowolona, bo przy okazji powiedzieli jej jak zamontować fotelik.
Nie potrzebujemy tutaj kryptoreklamy

Hej dziewczyny mam pytanie na razie się zagłębiam w te tajniki jestem na innym wątku staraczkowym ale wole być uświadomiona o wszystkim wcześniej do czego jest ten sterylizator.
Laktator i czujnik oddechu

Hej dziewczyny mam pytanie na razie się zagłębiam w te tajniki jestem na innym wątku staraczkowym ale wole być uświadomiona o wszystkim wcześniej do czego jest ten sterylizator.
Laktator i czujnik oddechu
sterylizator potrzebny jest do dezynfekcji butelek i innych urządzeń od odciągaczy. Dezynfekuje parowo bez użycia chemikaliów
Laktator jest przydatny gdy chcemy np. pobudzić laktację, gdy nie możemy karmić maluszka piersią to możemy odciągać mleko i karmić go butelką (mi bardzo zależy na kp - to jest najlepsze rozwiązanie na początku karmienia). Najlepiej od razu zaopatrzyć się w dobry jakościowo laktator np. Medela Swing - dwufazowy (podobny rytm do ssania dziecka) elektryczny aby później już się nie denerować czy to brakiem czy też nadmiarem pokarmu.

sterylizator potrzebny jest do dezynfekcji butelek i innych urządzeń od odciągaczy. Dezynfekuje parowo bez użycia chemikaliów
Laktator jest przydatny gdy chcemy np. pobudzić laktację, gdy nie możemy karmić maluszka piersią to możemy odciągać mleko i karmić go butelką (mi bardzo zależy na kp - to jest najlepsze rozwiązanie na początku karmienia). Najlepiej od razu zaopatrzyć się w dobry jakościowo laktator np. Medela Swing - dwufazowy (podobny rytm do ssania dziecka) elektryczny aby później już się nie denerować czy to brakiem czy też nadmiarem pokarmu.

Bardzo dziękuje za informacje [emoji173]️[emoji173]️

Do góry