reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
No, nam na szkole rodzenia też mówili, że przewijak obowiązkowo, bo inaczej można sobie kręgosłup zmasakrować. No chyba, że ktoś będzie przewijał dziecko na jakiejś takiej macie na komodzie czy podobnym meblu.

Wiecie co.... ja tak szczerze powiedziawszy mialam przewijaka nie kupowac bo bratowa mowila, ze jej sie nie przydal i przebierala chlopcow na swoim lozku i bylo ok... a teraz to juz nie wiem ... :/

A bratowa silne plecy ma? :-)
Przewijać kilka razy dziennie dziecko na łóżku - nie wyobrażam sobie, już mnie boli :-D:-D:-D

Ja też przewijaka nie miałam ale teraz chyba zakupie.Takie przewijanie na łóżku jest strasznie nie wygodne albo trzeba uklęknąć na kolanach albo mieć pozycje na półleżącą

reklama
Mononoke moze po prostu wstrzymaj sie z kupnem przewijaka do pierwszego przewijania i wtedy bedziesz wiedzaia czy masz na tyle silne plecy zeby przewijac na lozku czy jednak jestes potem cala polamana. Dzisiaj od reki dostaniesz przewijak wiec nie ma problemu zebys jeszcze tego samego dnia pojechala do sklepu i kupila.
Ja co prawda nie wyobrazam sobie przewijania na lozku ale mam tez spore problemy z kregoslupem wiec wiem od poczatku ze to nie dla mnie.

Do góry