reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Ja przewijak zakupiłam, stoi i czeka - usztywniany i taki z wyższymi bokami, żeby się Mała nie wykulnęła przypadkowo...nie wyobrażam sobie schylać się kilkanaście razy na dobę nad łóżkiem...a podgrzewacza na razie nie kupuję, w sumie nawet nie myślałam żeby kupować..jak mi będzie potrzebny to wtedy się na tym skupię...

reklama
ja kupiłam podgrzewacz dopiero jak Kinga miała pól roczku. wcześniej nie ma po co jak sie karmi cycem. A że mi sie dop teraz przydaje to chyba było warto :)
A moja siostra mam aventa ten wypasiony i jest super. Bardzo drogi ale wart ceny. Ja byłam nim zachwycona i szczerze to teraz bym odżałowała i go kupiła.

ja też mam aventa - kupiłam, bo był na promocji - za 12 funtów, ale później zobaczyłam, że ta promocja to wcale taka wielka nie była ;-)
przedtem nigdy nie używałam - a teraz - zobaczymy...jak się nie przyda to na ebay sprzedam ;-)

Mi się wydaje że to dość przydatna rzecz, zawsze w moment mozna podgrzać co sie chce, nawet jeśli nie teraz to chociaż później jak dziecku rozszerzymy dietę. No ale jak to bedzie to się okaże w praniu :-)

Podgrzewacz to bardzo przydatna rzecz. Sama mam Aventa po Ewci, mimo iż butelki nigdy nie piła to potem był extra do podgrzewania słoiczków, nie tylko gotowych ale jak sama robiłam i nie chciałam grzać w garnku to bach do słoika i podgrzewacza. Wtedy mikrofali nie miałam, teraz jak ktoś ma to wydaje mi się, że spełni to samo zadanie.

reklama
Do góry