mi się wydaje że wystarczy-krótkie plus pajac, długie plus spiochy. zreszta wszystko zalezy od tego czy dziecko bedzie mocno ulewac.ja mam
posegregowałam ciuszki i mam sporo ale rozmiaru 62-68
a tych mniejszych mam tylko 5 bodziaków z krutkim rękawem i 6 z długim. 10 pajacy, 6 śpiochów. Nie wiem czy nie za mało :/
reklama
ellsi
Fanka BB :)
Miki bierz Dady 
Ja mam zamiar dać położnej Huggisy bo dostałam w spadku a sama w szpitalu używać Dadusie. Koleżance niestety Huggisy przeciekały przy chłopaku, a drugiej przy dziewczynce więc mi poradziła żebym sama ich nie używała a niech położna się męczy
Dady będę miała dla siebie
Mam 1 paczkę huggisów - 27 sztuk i jedną Dady - 28 sztuk. Po wyjściu ze szpitala lub zużyciu tego co jest przeskakuję na 2. Mam zamiar kupować Dady bo jak na razie ma bardzo dobre opinie (koleżanka żałowała że tak późno na nie przeszła).

Ja mam zamiar dać położnej Huggisy bo dostałam w spadku a sama w szpitalu używać Dadusie. Koleżance niestety Huggisy przeciekały przy chłopaku, a drugiej przy dziewczynce więc mi poradziła żebym sama ich nie używała a niech położna się męczy

Mam 1 paczkę huggisów - 27 sztuk i jedną Dady - 28 sztuk. Po wyjściu ze szpitala lub zużyciu tego co jest przeskakuję na 2. Mam zamiar kupować Dady bo jak na razie ma bardzo dobre opinie (koleżanka żałowała że tak późno na nie przeszła).
OLA368
Ja tak Was czytałam i czytałam i dzisiaj pojechałam do Biedronki - fuksa miałam bo akurat były DADA 1 - więc kupiłam 2 paczki, bo moja siostra do swojego synka jak się urodził 3 kg z groszem, to też używała 1 bo mówiła, że "2" to jednak za duże na początek były..A pampersy orginalne też mam jedną paczkę i myślę, że jak je zużyję to będę mogła już spokojnie przejść na ten rozmiar "2"...Zobaczymy, bo w dotyku to naprawdę te DADA mi się wydają delikatniejsze i jakieś bardziej chłonne chyba, bo jednak wypełnienie mają na całej szerokości i długości pieluszki, a pampersy to mają jakby taką wkładkę przez środek na 3/4 długości...
Bebzonik ale zaszalałaś, zakupy pierwsza klasa :-) My też w sobotę kupiliśmy pawełka tylko bez szuflady i kolor bukowy. Maty i leżaczka narazie nie kupuję , mam nadzieję że rodzinka sprezentuje ,a jak nie to wtedy zakupię.
Ja mam narazie kupione 1 i 2 dady, kupię jeszcze 1 i 2 pampersy, zastanawiam się jeszcze nad pieluszkami bella happy. A co sądzicie o tych wielorazowych pieluszkach z wkładkami?? moja teściowa coś przebakuje że ma zamiar mi kupić .
Mam jeszcze pytanko odnośnie prania, w jakiej tempeaturze prałyście rzeczy dla maleństwa ?? Pranie zasadnicze 40/60 stopni tak jak jest na metakch czy wystraczy delikatne 40 ( taką mam oopcję w pralce) ??
Bluetooth jeśli mnie pamięć nie myli to dada 2 kosztują coś koło 26-27 zł z groszami
Ja mam narazie kupione 1 i 2 dady, kupię jeszcze 1 i 2 pampersy, zastanawiam się jeszcze nad pieluszkami bella happy. A co sądzicie o tych wielorazowych pieluszkach z wkładkami?? moja teściowa coś przebakuje że ma zamiar mi kupić .
Mam jeszcze pytanko odnośnie prania, w jakiej tempeaturze prałyście rzeczy dla maleństwa ?? Pranie zasadnicze 40/60 stopni tak jak jest na metakch czy wystraczy delikatne 40 ( taką mam oopcję w pralce) ??
Bluetooth jeśli mnie pamięć nie myli to dada 2 kosztują coś koło 26-27 zł z groszami
Ostatnia edycja:
wrześniowa
bebzonik ale poszalałaś :-) super zakupy! Piękna pościel! Ja kupiłam rożek z Feretti- dobra firma. Leżaczek miałam zamiar kupić ten sam ale okazało się, że dostanę w prezencie ;-)
Co do pieluszek to ja stwierdziłam, że na początek kupię Pampersy New Born (bo tak jak mówicie od 3kg). Ale nie ze względu na firmę, tylko zauważyłam że się sprawdziły, natomiast potem przerzucę się na jakieś inne, chyba Huggies, bo na Pampersach można się zrujnować
Igocencja chyba najlepiej zastosować się do informacji na metkach, chodzi o to żeby nie w wyższej temperaturze. A jeżeli masz taką opcję delikatne pranie albo pranie ręczne to myślę, że jak najbardziej pasuje :-)
Aha, a w czym pierzecie? Lovelli? Jak kupiłam dzisiaj ten proszek Dzidziuś bo słyszałam, że jest w porządku. Zwłaszcza, że chodzi tylko o przepranie ciuszków...
Co do pieluszek to ja stwierdziłam, że na początek kupię Pampersy New Born (bo tak jak mówicie od 3kg). Ale nie ze względu na firmę, tylko zauważyłam że się sprawdziły, natomiast potem przerzucę się na jakieś inne, chyba Huggies, bo na Pampersach można się zrujnować

Igocencja chyba najlepiej zastosować się do informacji na metkach, chodzi o to żeby nie w wyższej temperaturze. A jeżeli masz taką opcję delikatne pranie albo pranie ręczne to myślę, że jak najbardziej pasuje :-)
Aha, a w czym pierzecie? Lovelli? Jak kupiłam dzisiaj ten proszek Dzidziuś bo słyszałam, że jest w porządku. Zwłaszcza, że chodzi tylko o przepranie ciuszków...
Ostatnia edycja:
A ile jest w paczce, bo ja nie mam pojecia wiec taka cena mi nic nie mowi :-)Bluetooth jeśli mnie pamięć nie myli to dada 2 kosztują coś koło 26-27 zł z groszami
A ile jest w paczce, bo ja nie mam pojecia wiec taka cena mi nic nie mowi :-)
Chyba 74 albo 78sztuk. A w DADA 1 chyba 28sztuk za jakieś 11zł.
reklama