reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Dora zakupy pierwsza klasa! Ja u "nadi" kupowałam swego czasu pościel dla siebie i jestem zadowolona,dobry gatunkowo materiał, mam nadzieję że nic się w tej kwestii nie zmieniło.

reklama
W sumie u większości jest ten sam materiał pościeli - te same wzory, mam nadzieję tak jak pisze Igocencja, ze jakość będzie dobra...

Dora-zakupki fajne,ja się dzisiaj też rzuciłam na kupowanie ale w realu,nie w internecie.Wreszcie mam materacyk kokos-pianka-kokos wys.10 cm,pościel,wkład i prześcieradełko.Teraz to wszystko muszę poprać,poprasować co się da i wypatrywać dzidziusia:-)ach,co za ulga...

Dora, rewelacyjne zakupy!!!!

Ja mialam zamawiac przewijak przez allegro ale w sumie dalam 50zl za 80cm u nas w miescie wiec na allegro by sie nie oplacalo :D
Maja bedzie miala niebieska posciel i niebieski przewijak :D Huehuehue Ale jestem zadowolona z tego przewijaka, nie jest taki straszny nawet ;)

Aaaa no i spakowalam torbe do szpitala :D Nareszcie, potrzeba tylko wsadzic tam dokumenty, szczoteczke do zebow...takie tam ;)

nalka niekonieczna. NA początek starczy kocyk, a potem pościel lub śpiworek- wybór należy do Ciebie:-) ja przy Idze miałam pościel, a teraz nie wiem czy zostanę przy pościeli czy kupię śpiworek..ale jeszcze mam trochę czasu na zastanowienie się.

Ja dla Adasia miałam pościel, której ani razu nie użyłam :-) jesli któraś chce to oddam, bo teraz też nie będę używać...

też nie kupowałam i nigdy nie miałam, teraz też nie będę mieć. Mam po Martynie mega cienkiego jaśka, kocyk i to wszystko. A na zime ocieplany śpiworek.

reklama
No ja też mam śpiworek taki cieńszy i taki całkiem gruby, ale używane i tak nam troszkę smutno, ze nasze maleństwo większość rzeczy ma używanych, więc kupiłam tą pościel tak troszkę przy okazji... Wiem, że dla syncia to pewnie bez różnicy, ale nas jakoś tak to ruszało, myślę, że i tak się przyda, zobaczymy.

Do góry