Ja wlasnie ostatnio widzialam w lidlu dwupak bodziakow za 15 zl i dwupak bluz welurowych za niecale 30 zl, były sliczne ale tylko dziewczece [emoji57]Ja mam 3/4 ubrań dla synka z nexta i mogę powiedzieć że jakość w 90% jest super. Kupuje je w większości na wyprzedaży bo w tedy najlepiej się opłaca. Oprócz tego polecam body z Lidla, jakość nie jest jakąś powalajaca ale za to gatunkowo bardzo fajna. Ubrania z F&F też jakościowo super
Już nie mogę doczekać się aż poznam płeć bo chciałabym kupić jakiś drobiazg
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Link do: Medela, laktator elektryczny Mini Electric
Jeśli ktoś myśli nad zakupem lakatora to teraz jest promocja w smyku. Podobno tej firmy jest świetny.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli ktoś myśli nad zakupem lakatora to teraz jest promocja w smyku. Podobno tej firmy jest świetny.
LADYLI
Fanka BB :)
Zgadzam się next też jest świetny, ale rzadko tam kupuje bo nie mamy z mężem karty kredytowej i zamawiałam raptem 2 razy z nexsta jak znajoma mi pożyczyła na chwile karte
czasem cos też kupie na allegro z next ale sprzedawcy strasznie zdzierają.
co do laktatora ja mam manualny z Mandeli, położne doradzały, i faktycznie super sprawa, ja mam taki Link do: Medela Laktator Harmony + Gratisy WWA 24H
i go gorąco polecam a ten elektryczny no cóż jak dla mnie badziewie, Koleżanka go miała jak pojechaliśmy na urlop i mi pożyczyła i koszmar, strasznie wolno ściągał i mało , ona nie karmiła piersią bo mówiła ze mała nie chce chwycić a tak sciagała z niego ze z ledwością miała 15ml. miała właśnie elektryczny z mandeli wiec testowałam na sobie i ja nie polecam
co do laktatora ja mam manualny z Mandeli, położne doradzały, i faktycznie super sprawa, ja mam taki Link do: Medela Laktator Harmony + Gratisy WWA 24H
i go gorąco polecam a ten elektryczny no cóż jak dla mnie badziewie, Koleżanka go miała jak pojechaliśmy na urlop i mi pożyczyła i koszmar, strasznie wolno ściągał i mało , ona nie karmiła piersią bo mówiła ze mała nie chce chwycić a tak sciagała z niego ze z ledwością miała 15ml. miała właśnie elektryczny z mandeli wiec testowałam na sobie i ja nie polecam
O, nie widziałam wcześniej takiego laktatora. Rzeczywiście jeśli nie zamierzam zbyt wcześnie wracać do pracy to nie ma co inwestować w elektryczny :-)Zgadzam się next też jest świetny, ale rzadko tam kupuje bo nie mamy z mężem karty kredytowej i zamawiałam raptem 2 razy z nexsta jak znajoma mi pożyczyła na chwile karte
LADYLI
Asia no dokładnie, mi tym manualnym sciąganie zajmowało max 10 min a siedziałam na elektrycznym 10 min i dalej piersi pełne . a ten co podałam linka jest fajny bo fajna ma rączkę do sciągania bo widziałam ze sa też takie ala strzykawki ale to ręka się meczy , ja karmiłam córke 13 mc i byłam mega zadwolona, wiadomo nie sciagałam jakoś super często , na wyjścia jakieś ,czasem jak chciałam wypić %%, bądź na początku w nocy bo córka zamiast ssac w nocy to possała 2 min piers i zasypiała i za chwile znów płacz wiec sciagałam i dawałam z butelki ale potem załapała ze przy cycu się nie spi,
Link do: Wyprawka dla niemowlaka - lista rzeczy dla noworodka [DO POBRANIA] - Strona: 1 - Poród - m.mjakmama.pl
Tu jest chyba porządna lista :-)
Pytanie do użytkowniczek motherhood lub innych poduszek ciążowych, czy warto? I czy potem można jej używać jako poduszki do karmienia?
Kasieq85
Mam rogala do spania z Motherhood (kupiłam w pierwszej ciąży) i polecam, sprawdza się do wszystkiegoPytanie do użytkowniczek motherhood lub innych poduszek ciążowych, czy warto? I czy potem można jej używać jako poduszki do karmienia?
reklama
Podziel się: