reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla niemowlaka :)

reklama
oglądałam te wózki :) Podobają mi się, ale nie wiem jak w realu działają.

My 56 ponad miesiąc katowalismy. Ale to można kupować koło lutego jak będzie wiadomo czy człowieczek z tych większych czy mniejszych :-).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
oj to nie wiadomo, mi miesiąc (a może nawet mniej) przed porodem mówili, że ledwo 3 kg a córka urodziła się 3,900 i 60 cm, wszystkie ubranka 56 były za małe. Zależy też jaka firma bo np kaphal ma zawyżoną numerację. Teraz kupiłam 56 i są spore.

Mój młody miał trzy kilo ważyć, a było ponad cztery [emoji13]
Kupię na 62 i faktycznie może jedno czy dwa na 56. Już nie mogę się doczekać zakupów [emoji16]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja starsza urodziła się 56cm ale i tak ubranka na 56 nosiła ok. miesiąca - głównie Smyk i F&F.
Dla dziewczynki niewiele potrzebuje - letnie tylko, ale to i tak w rozmiarze 62 i 68 dopiero, bo w Irlandii maj raczej za chłodny dla noworodka na letnie ciuszki. Jak się okaże, że chłopiec to sprzedam ciuszki po córce i kupię nowe a troszkę dostane od siostry.
Wózek - gondole, też od siostry pożyczę a później kupie jakąś fajną spacerówkę (zdążę uzbierać kasę :) ) Stwierdziłam, że nie chce znowu kupować 2w1. Pierwszy wózek miałam Tako - ładny ze świetną amortyzacją, ale wielki, ciężki (15kg), nieporęczny, ciężko się składał, zajmował cały bagażnik i miał mały kosz na zakupy. Jak tylko młoda wyrosła z gondoli przesiadłyśmy się na Graco Evo i jeździmy nim czasem, do dziś :)

A mnie się podobają takie wózki, ale one chyba są niewygodne w uzytkowaniu. W sensie mało praktyczne

Załączniki

• Screenshot_2016-10-26-23-03-47.png
    Screenshot_2016-10-26-23-03-47.png
    205,6 KB · Wyświetleń: 101
reklama
dokładnie, zakupy w biedrze odpadają, wózek sam w sobie cudny, ale też mi się wydaje mało praktyczny.

Maj w Polsce też nie kiedy nie rozpieszcza ;)

Do góry