reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mnie to uczulalo.
na pewno? yy musze sie podszkolic w tych drzwiach... i pomyslec ze kiedys robilam 5 lat w stolarce okiennej i drzwiowej!))Grama sękpol ma tego typu wzory np tu Link do: SĘKPOL - Producent drzwi.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja tez nie spie.A i tak teraz nie śpię po nocach chyba z natloku myśli....
Ja nie kupuje monitora oddechu.
Niewiem jakos nie czuje potrzeby miec tego urzadzenia. Choc wiem ze dziewczyny bardzo chwala sobie.
Dwojke wychowalam bez niego to Mysle ze teraz tez nie odczuje jego braku.
Zobaczymy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja tez nie spie.
Ja nie kupuje monitora oddechu.
Niewiem jakos nie czuje potrzeby miec tego urzadzenia. Choc wiem ze dziewczyny bardzo chwala sobie.
Dwojke wychowalam bez niego to Mysle ze teraz tez nie odczuje jego braku.
Zobaczymy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam, ze one nie działają prawidłowo jeśli masz klin pod materacem. Musza byc całkowicie na płaskim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Mój mąż ma astmę, jak był mały miał problem z oddychaniem i jak postanowiliśmy, że Młody będzie spał w innym pokoju, to mój od razu poleciał po monitor oddechu.Tak mnie natchnelo wieczorową pora....
Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mojeboje
Tak mnie natchnelo wieczorową pora....
Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/
Kupiliśmy używany angelcare ale to jest monitor + niania w jednym. Samego monitora byśmy nie kupowali i przy pierwszym dziecku nie mieliśmy.