cytrusowa85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej
Dziekuje to na allegro tak? Czy ma FB? :>Pisz do babeczki ktora sie zwie Margarita Mer od niej zamawiałam
Dziekuje to na allegro tak? Czy ma FB? :>
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja akurat na wyjscie mam kupione nowe ubranko (taki komplecik), ale ogolnie ja mam duzo nowych bo ja dwie corki mialam to Szymek w rozowym chodzil nie bedzie [emoji23] a to co szwagierka przyniosla sie slabo nadaje..Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej
Ja zawsze przewijalam w nocyCreativo pytała o noce a ktoś dopowiedział że co karmienie w nocy jakaś koleżanka przewijała. Nasze komentarze dotyczyły nocy generalnie zasada jest że nie przewijamy w nocy jeśli nie musimy
Grunt że ci to odpowiada