reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ignacy
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png

Pościel
Link do: MAMO-TATO dwustronna pościel 2-el Gwiazdki szare na bieli / pasy szare do łóżeczka 60x120cm

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
    132,8 KB · Wyświetleń: 303
  • C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png
    111,6 KB · Wyświetleń: 311
reklama
Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej:)

U mnie sa szpitalne
i te to szmatki sprane powycuagane 2rozmuary za duze
Takze nie stresuj sie

Dziewczyny, pamiętam jak pisałyście, że lovela 15 zł za 1.8 kg to tanio. Znalazłam na necie 40 zł za 5kg, wychodzi po 8 zł za kg- w porządku cena, a wysyłka darmowa od 150zł, więc zamówiłam 20 kg :) Może się komuś przyda.
superkoszyk.pl

Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej:)
Ja akurat na wyjscie mam kupione nowe ubranko (taki komplecik), ale ogolnie ja mam duzo nowych bo ja dwie corki mialam to Szymek w rozowym chodzil nie bedzie [emoji23] a to co szwagierka przyniosla sie slabo nadaje..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry