reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Wiecie co tak piszecie o tych farbach itd ze az mnie nosi zeby jeszcze raz te ubranka wyprac i chyba tak zrobie ...

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
reklama
Łóżeczko dla Jasia, pościel z Lidla a łóżeczko allegro:
Link do: S Łóżeczko z szufladą BAJKA BIAŁA MISIE + materac
tez miś się takie podobają, zależy mi właśnie na szufladzie i całych bokach.

Dziewczyny co myślicie o takim przewijaku z wanienka? Jest tez miejsce na trzymanie kosmetykow itp.
Link do: CEBA LAURA PRZEWIJAK WANIENKA KOMODA DREWNIANA 3W1
tez się zastanawiam. Miał maz zrobić blat z otworem na wanienkę, żeby zachodziło na pralkę, ale z takim pospiechem to nie wiem czy mu się uda.

Kosz dostalismy w spadku wiec nic na tym nie strace a ucieszylam sie bo chce go ustawic przy lozku zeby w nocy miec blisko do Emilki no i w dzien tez bedzie w tym koszu na poczatku

Moge zadac glupie pytanie ? Jak taki noworodek sie obudzi w nocy to go trzeba przewijac za kazdym razem czy to indywudualna sprawa ?

thgfflw1k3inkyc3.png
jak będzie sucho to nie ma co przewijać. Choć zazwyczaj jest to konieczne.

Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej:)
ja mam tylko używki, a na dzień wypisu zabieram kiecke.

Do góry