reklama
elifit
Moderatorka
Tylko płukanie podwójne włączJa też wypiorę, wyprasuję, tylko płyn do płukania potrzebuję.
I też do szpitala wezmę coś standardowego
Myślę nad laktatorem...
mojeboje
Fanka BB :)
Ja też wypiorę, wyprasuję, tylko płyn do płukania potrzebuję.
I też do szpitala wezmę coś standardowego
Myślę nad laktatorem...
A ja płynu do płukania nie używam w ogóle odkąd mam dziecko, włączam za to kilkukrotne płukanie.
mojeboje
Wiecie co tak piszecie o tych farbach itd ze az mnie nosi zeby jeszcze raz te ubranka wyprac i chyba tak zrobie ...
No jak są nówki to nie zaszkodzi Chociaż np. te z lidla zwłaszcza te beżowe co były niedawno to powinny być spoko jeśli chodzi o skład.
K
Krasnal77
Gość
Ja bym poprosila o namiar
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pisz do babeczki ktora sie zwie Margarita Mer od niej zamawiałam
to jest mysl...A ja płynu do płukania nie używam w ogóle odkąd mam dziecko, włączam za to kilkukrotne płukanie.
Aga ponoć lepiej sam płyn/proszek do prania na początek + ze 2 płukania sama wodato jest mysl...
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
reklama
Jadwiga orłowska
tez miś się takie podobają, zależy mi właśnie na szufladzie i całych bokach.Łóżeczko dla Jasia, pościel z Lidla a łóżeczko allegro:
Link do: S Łóżeczko z szufladą BAJKA BIAŁA MISIE + materac
tez się zastanawiam. Miał maz zrobić blat z otworem na wanienkę, żeby zachodziło na pralkę, ale z takim pospiechem to nie wiem czy mu się uda.Dziewczyny co myślicie o takim przewijaku z wanienka? Jest tez miejsce na trzymanie kosmetykow itp.
Link do: CEBA LAURA PRZEWIJAK WANIENKA KOMODA DREWNIANA 3W1
jak będzie sucho to nie ma co przewijać. Choć zazwyczaj jest to konieczne.Kosz dostalismy w spadku wiec nic na tym nie strace a ucieszylam sie bo chce go ustawic przy lozku zeby w nocy miec blisko do Emilki no i w dzien tez bedzie w tym koszu na poczatku
Moge zadac glupie pytanie ? Jak taki noworodek sie obudzi w nocy to go trzeba przewijac za kazdym razem czy to indywudualna sprawa ?
ja mam tylko używki, a na dzień wypisu zabieram kiecke.Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej