mamaNadii2
Fanka BB :)
dalej jest ta promocja w smyku ??? myslalam ze do 29 tylko.
Ja zamowilam 3 pary pajacykow , 2 pary bodow i Nadii sweterek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po północy jeszcze były ceny promocyjne. A teraz nie wiem, bo dziadostwo nie działa[emoji36]dalej jest ta promocja w smyku ??? myslalam ze do 29 tylko.
Ja dawniej nie używałam przewijaka, pieluszki zmieniałam bezpośrednio w łóżeczku, lub na swoim łóżku, ale u sąsiadki jest taki na łóżeczko i ona nigdy go nie ściąga bo nie ma potrzeby. Teraz kupię do łazienki na czas kąpieli, a w pokoju bedę przewijać jak dawniej, no może podłoże jakąś ceratkę.Mamusie ratujcie. Jaki przewijak- nakładany na łóżeczko, razem z komoda czy całkiem oddzielny. Pokoju dla młodego na razie nie planujemy, bo chcemy przeprowadzić się, łóżeczko będzie w naszym pokoju, a komoda i inne gadżety w innym. Z czasem łóżeczko pewnie też tam bedzie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo mnie wywalalo co chwileUpolowałaś? Z materacem mogłabyś poczekać, bo zniżka była chyba tylko na ubranka i buciki
Fajne łóżeczko. Niestety nie znam nikogo kto by takie miał. Ja mam po starszym z Klupsia, ale zwykłe.
Ja mam nakladany na lozeczko bo nie mam miejsca na komode z przewijakiemMamusie ratujcie. Jaki przewijak- nakładany na łóżeczko, razem z komoda czy całkiem oddzielny. Pokoju dla młodego na razie nie planujemy, bo chcemy przeprowadzić się, łóżeczko będzie w naszym pokoju, a komoda i inne gadżety w innym. Z czasem łóżeczko pewnie też tam bedzie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom