reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
Link do: Łóżeczko kołyska Klupś Luna szuflada opuszczany bok 120x60 ecru orzech
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Dostałam SMS, że w super-pharm jest promocja na produkty dla dzieci. Może coś w fajnej cenie będzie.
Załączniki
Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Nonkatoja
Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.
No właśnie w razie , gdyby nie spasowało jest blokowane i zostaje zwykłym łozeczkiem[emoji4]Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.
Antiope
Upolowałaś? Z materacem mogłabyś poczekać, bo zniżka była chyba tylko na ubranka i buciki
Fajne łóżeczko. Niestety nie znam nikogo kto by takie miał. Ja mam po starszym z Klupsia, ale zwykłe.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
Jadwiga orłowska
bardzo fajne, tez patrzyłam za czymś takim. Mi zależy tez aby boki były pełne a nie szczebelkowe.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Jak ktoras chce to dzis jest jeszcze promocja na niektore rzeczy ja np upolowalam to:
I udAlo mi sie zamowic sliczne bluzeczki dla dziewczynek
Nistety nie bylo juz dresiku ktory chcialam dla Szymusia, ale na pewno jeszcze nie raz bedzie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
I udAlo mi sie zamowic sliczne bluzeczki dla dziewczynek
Nistety nie bylo juz dresiku ktory chcialam dla Szymusia, ale na pewno jeszcze nie raz bedzie
Załączniki
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Bodziaki 39,99 zl, karuzelka 156,99 zl, blyzki z kr rekawem 9,99 zl za sztuke (musialam kupic dwie), bluzki z rekawem 3/4 w paseczki po 14,99 zl za sztuke (tez wzielam dwie)
reklama
A ja nic nie mam a za 6 tyg rozwiązanie. Zaczynam się bać.Zobacz załącznik 775549 Zobacz załącznik 775550 Zobacz załącznik 775550 moja wyprawka prawie skończona
W Lidl będzie akcja dzieci:
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki