reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Lisiamama zaczarowałaś nas chyba. Ja też jak tylko zobacze jakis przedmiot do wyprawki w liski to od razu o Tobie mysle :)

Pierwsza maskotka jaka z mezem kupiliśmy Mikoliskowi to był wlasnie lisek z ikei i tak jakoś zostało wszystko z tymi liskami [emoji4] wczoraj wieczorem czytałam młodemu bajkę Brzechwy o lisie witalisie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@mamaNadii2 jaki porządek [emoji16] czad! U mnie też już końcówka, wczoraj zakupiłam stolik do przewijania, pieluchy tetrowe, flanelowe i bambusowe, okrycia kąpielowe, majtki i podkłady poporodowe dla mnie. Dziś odwiedziłam rossmanna i zakupiłam pieluszki jedynki, chusteczki mokre, waciki i wkładki laktacyjne. Zamówiłam tez 2 kocyki a'la tkane z Kids Showroom. Ciuszki mam wszystkie. Dziś zaopatrzylam się też na allegro w chemię niemiecką wiec jak przyjdzie to rozpoczynam pranie. Chusta z LL tez zamówiona, tak samo golf dla dwojga. Także jak popiorę i poprasuję będę mogła spokojnie siedzieć i czekać na Natanka naszego [emoji16]
Dziś kupując te pampki czułam się jak ciężarna w terminie, a to jeszcze ponad 2 miesiące [emoji23]

@mamaNadii2 jaki porządek [emoji16] czad! U mnie też już końcówka, wczoraj zakupiłam stolik do przewijania, pieluchy tetrowe, flanelowe i bambusowe, okrycia kąpielowe, majtki i podkłady poporodowe dla mnie. Dziś odwiedziłam rossmanna i zakupiłam pieluszki jedynki, chusteczki mokre, waciki i wkładki laktacyjne. Zamówiłam tez 2 kocyki a'la tkane z Kids Showroom. Ciuszki mam wszystkie. Dziś zaopatrzylam się też na allegro w chemię niemiecką wiec jak przyjdzie to rozpoczynam pranie. Chusta z LL tez zamówiona, tak samo golf dla dwojga. Także jak popiorę i poprasuję będę mogła spokojnie siedzieć i czekać na Natanka naszego [emoji16]
Dziś kupując te pampki czułam się jak ciężarna w terminie, a to jeszcze ponad 2 miesiące [emoji23]

Bonusowa a w czym specjalnym pierzesz?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

1475171362818.png

Widzialyscie to ? Ladne jajca [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475171362818.png
    1475171362818.png
    37,2 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Wooow chciałbym byc na tym etapie Ja dopiero jutro zaczne wszystkie worki segregowac a ciuszków mam od groma...

Szykujecie też krótkie rękawki czy z racji pory roku tylko długie?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ja mam duzo krótkich bo wygodne beda pod pajaca pub dresik na wyjscia

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry