reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Zofia ma wreszcie pierwszy wlasny mebel - udany zakup na olx.Zobacz załącznik 775603
i cos dla Lisiej widzialam w rossmanie))Zobacz załącznik 775605
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Muszę odwiedzić rossman! Zwłaszcza, ze zaczyna sie promocja na kosmetyki kolorowe 50% [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Fanka BB :)
Lisiamama zaczarowałaś nas chyba. Ja też jak tylko zobacze jakis przedmiot do wyprawki w liski to od razu o Tobie mysle
Pierwsza maskotka jaka z mezem kupiliśmy Mikoliskowi to był wlasnie lisek z ikei i tak jakoś zostało wszystko z tymi liskami [emoji4] wczoraj wieczorem czytałam młodemu bajkę Brzechwy o lisie witalisie [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wooow chciałbym byc na tym etapie Ja dopiero jutro zaczne wszystkie worki segregowac a ciuszków mam od groma...Zobacz załącznik 775549 Zobacz załącznik 775550 Zobacz załącznik 775550 moja wyprawka prawie skończona
Szykujecie też krótkie rękawki czy z racji pory roku tylko długie?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
@mamaNadii2 jaki porządek [emoji16] czad! U mnie też już końcówka, wczoraj zakupiłam stolik do przewijania, pieluchy tetrowe, flanelowe i bambusowe, okrycia kąpielowe, majtki i podkłady poporodowe dla mnie. Dziś odwiedziłam rossmanna i zakupiłam pieluszki jedynki, chusteczki mokre, waciki i wkładki laktacyjne. Zamówiłam tez 2 kocyki a'la tkane z Kids Showroom. Ciuszki mam wszystkie. Dziś zaopatrzylam się też na allegro w chemię niemiecką wiec jak przyjdzie to rozpoczynam pranie. Chusta z LL tez zamówiona, tak samo golf dla dwojga. Także jak popiorę i poprasuję będę mogła spokojnie siedzieć i czekać na Natanka naszego [emoji16]
Dziś kupując te pampki czułam się jak ciężarna w terminie, a to jeszcze ponad 2 miesiące [emoji23]
Dziś kupując te pampki czułam się jak ciężarna w terminie, a to jeszcze ponad 2 miesiące [emoji23]
Bonusowa a w czym specjalnym pierzesz?@mamaNadii2 jaki porządek [emoji16] czad! U mnie też już końcówka, wczoraj zakupiłam stolik do przewijania, pieluchy tetrowe, flanelowe i bambusowe, okrycia kąpielowe, majtki i podkłady poporodowe dla mnie. Dziś odwiedziłam rossmanna i zakupiłam pieluszki jedynki, chusteczki mokre, waciki i wkładki laktacyjne. Zamówiłam tez 2 kocyki a'la tkane z Kids Showroom. Ciuszki mam wszystkie. Dziś zaopatrzylam się też na allegro w chemię niemiecką wiec jak przyjdzie to rozpoczynam pranie. Chusta z LL tez zamówiona, tak samo golf dla dwojga. Także jak popiorę i poprasuję będę mogła spokojnie siedzieć i czekać na Natanka naszego [emoji16]
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Załączniki
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam duzo krótkich bo wygodne beda pod pajaca pub dresik na wyjsciaWooow chciałbym byc na tym etapie Ja dopiero jutro zaczne wszystkie worki segregowac a ciuszków mam od groma...
Szykujecie też krótkie rękawki czy z racji pory roku tylko długie?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom