reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Wreszcie tapatalk działa.
Dziś przyszła moja pierwsza wielo pieluszka :)Zobacz załącznik 775442

cb7wugpju04jz4q8.png
tez sie nad tym zastanawiam. Tyle ze planuje na pierwszy miesiac pampersy bo kup wiele i tez nie wiem jaka będzie mała. Jak sie zdecyduje to zamówień w Polsce bo tu drogie i jeśli pojedziemy w grudniu to zacznę używać.

prania ciąg dalszy
dziś pieluszki ;)
Zobacz załącznik 775524

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ty masz juz doświadczenie? Wiec zapytam ile sztuk najlepiej kupić? Za każdym razem wymieniasz ten otulacz czy tylko wkład?

reklama
tez sie nad tym zastanawiam. Tyle ze planuje na pierwszy miesiac pampersy bo kup wiele i tez nie wiem jaka będzie mała. Jak sie zdecyduje to zamówień w Polsce bo tu drogie i jeśli pojedziemy w grudniu to zacznę używać.

ty masz juz doświadczenie? Wiec zapytam ile sztuk najlepiej kupić? Za każdym razem wymieniasz ten otulacz czy tylko wkład?
Oj tak ja też dopiero jak kupki się ustabilizują. Przeraża mnie to pranie ich.

Otulaczy planuję 5 szt, 1 kieszonke na razie kupiłam.
Kupuję je na Aliexpress.

Wkładów potrzeba z 10. Na razie kupię 5 do tego ręczniki z ikea i tetra

cb7wugpju04jz4q8.png

Oj tak ja też dopiero jak kupki się ustabilizują. Przeraża mnie to pranie ich.

Otulaczy planuję 5 szt, 1 kieszonke na razie kupiłam.
Kupuję je na Aliexpress.

Wkładów potrzeba z 10. Na razie kupię 5 do tego ręczniki z ikea i tetra

cb7wugpju04jz4q8.png
Podobno dobre sa sciereczki z mikrofibry z biedronki jako wklady do pieluch ale nie wiem czy to prawda nie mialam na kim testowac gdzies tylko czytalam ...

reklama
Do góry