reklama
mojeboje
Fanka BB :)
haha a ja mam odwrotnie chłopięce zestawy czasami też są mega i się często przyglądam
Ja już niejedno body kupiłam na chłopięcym, bo przynajmniej inne kolory niż różowości i inne wzory niż motylki kwiatuszki kotki itp
Antiope
I ja w Waszym klubieNic się nie martw w tym polu nie jesteś sama też tam stoję
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
MyDream
Ja tez jestem jeszcze w polu a szczegolnie z rzeczami dla siebie Mam wrazenie, ze kompletowanie wyprawki nigdy sie nie skonczy bo co pomysle, ze juz tyyyyle mam to mnie tutaj gasicie [emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
elifit
Moderatorka
Dużo nas. To chyba norma w każdej kolejnej ciążyI ja w Waszym klubie
mamaNadii2
Ja mam po Nadii dużo szczególnie ubranka ale np. koszule już mi się zniszczyly do porodu będzie ta sama co rodziłam Nadie i musze kupic jeszcze jedną , staniki musze kupic bo mi się rozwalily.Łóżeczko mam i materac tez i teraz pytanie jak sprawdzić czy materac się nadaje tzn ze nic w srodku się nie wyhodowalo jakies robaczki itd... bo kiedyś widziałam wiele postów ze w materacu do łóżeczka były jakies glizdki itd.... materac zawinięty w strecz ale mimo wszystko musze to sprawdzić
@LisiaMama zapodaj tym linkiem do sklepu gdzie kupowałaś rzeczy higieniczne itp bo znaleźć nie mogę [emoji5]
elifit
Moderatorka
Ejj jak mam to ciepłe do wózka to styknie na zimę coo? Wystarczy pod spód śpiworek i ewentualnie kocyk?
@mamaNadii2 musiałabyś zdjąć pokrowiec. Robaczki mogą siedzieć w gryce.
@mamaNadii2 musiałabyś zdjąć pokrowiec. Robaczki mogą siedzieć w gryce.
reklama
LisiaMama
@LisiaMama zapodaj tym linkiem do sklepu gdzie kupowałaś rzeczy higieniczne itp bo znaleźć nie mogę [emoji5]
Prosze bardzo [emoji6] Link do: Dbamy o mamy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom