reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Taka zwykla kolderka jest niepraktyczna na poczatku. Juz tu dziewczyny o tym pisaly ze jest ryzyko ze maluch sobie pociagnie kolderke na buzie i sie udusi

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez pięć lat nie użyłam kołderki ani pościeli przy dzieciach [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
no i pasuje do niej taki zwykly przewijak czy trzeba nakladke z ikei kupic? ewentualnie gdybym mogla poprosic zebys mi zmierzyla wymiar wewnetrzny tej "ramki" na wierzchu komody? bo na stronie ikei sa zewnetrzne wymiary tylko podane a moje oba przewijaki maja takie 4 bolce pod spodem ktore powinny sie zmiescic w srodek tych wystajacych na gorze listewek zeby sie przewijak nie przesunal.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

no i pasuje do niej taki zwykly przewijak czy trzeba nakladke z ikei kupic? ewentualnie gdybym mogla poprosic zebys mi zmierzyla wymiar wewnetrzny tej "ramki" na wierzchu komody? bo na stronie ikei sa zewnetrzne wymiary tylko podane a moje oba przewijaki maja takie 4 bolce pod spodem ktore powinny sie zmiescic w srodek tych wystajacych na gorze listewek zeby sie przewijak nie przesunal.

Ikea poleca do tego stolika miękki przewijak. Ale jak masz twardy, to też ok tylko bolce odkręcasz przecież i przewijak ma wejść w środek tej ramki, która go utrzyma potem na miejscu a nie oprzeć się na niej.

Grama ja mam taki miękki przewijak na to tez z Ikea. I przykrywam to pieluszka tetrowa. A na dol pampki nawę te duże ipokawania wchodzą i wszystkie kosmetyki tam trzymam. Tu masz foto z neta.
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesO19I0AOV.jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesO19I0AOV.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesO19I0AOV.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 270
Grama ja mam taki miękki przewijak na to tez z Ikea. I przykrywam to pieluszka tetrowa. A na dol pampki nawę te duże ipokawania wchodzą i wszystkie kosmetyki tam trzymam. Tu masz foto z neta. Zobacz załącznik 772765
oooo tez taki kupilam z dmuchanym przewijakiem . mam jeszcze w bagazniku taki standardowy na łóżeczko ale wydaje mi sie ze bedzie za duzy ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

MijaJG na Facebooku [emoji5]

@Grama80 zerknęłam ma wymiary standardowych przewijaków i mają 50x70cm więc powinno się w stolik zmieścić [emoji6] bo stolik ma 72x53cm. Także w sam raz w środek wejdzie.

Dziekuje ci dobra kobieto! Dostalam juz 2 przewijaki klasyczne wiec nie chcialo mi sie tej maty z ikea kupowac. Ogolnie zaczynam miec kleske urodzaju... mam juz 3 kombinezony na przyklad:)))
zastanawiam sie czy nie zaczac cos odsprzedawac:) musze z kolezankami pogadac co mi to daly wszystko bo raz mi sie zdarzylo ze jedna kolezanka mi oddala ubranka dla drugiej a potem poprosila o zwrot... klopot byl:(

reklama
Do góry