reklama
elifit
Moderatorka
LisiaMama
Fanka BB :)
śliczna, sukienki dla mini dziewczynek są przeslodkie...
Mnie niesamowicie podobają sie zestawy dla mamy i córki. Takie same sukienki [emoji4][emoji179] moze i dobrze, ze bede miała chłopaka, bo bym chyba zbankrutowała [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ooo i teraz muszę sobie kupić czerwoną kiecke dla siebie i jedną dla ZuMnie niesamowicie podobają sie zestawy dla mamy i córki. Takie same sukienki [emoji4][emoji179] moze i dobrze, ze bede miała chłopaka, bo bym chyba zbankrutowała [emoji16]
K
Krasnal77
Gość
A jednak przywieźli mi z Tesco te białe pampersy mam 2 duże paczki, więc może rozmiaru 1 już starczy ale to wyjdzie w praniu.
Mi tez przywiezli[emoji1][emoji1], ale zamówiłam też rozmiar 2 i te przywieźli inne... Miały być 96 sztuki, ale wysprzedane oczywiście.... Zamiast tego dostałam 80 sztuk za 37,99 mimo, że na rachunku bylo napisane, że sztuk jest 72 w tej samej cenie...[emoji848][emoji848]
cytrusowa85
Ja zamówiłam komode z przewijakiem i wanienka chyba za 200 zł. A w ikei wychodziło 160 zł ta komoda o której piszecie.. nie mam miejsca na wanienke w łazience
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
E nie kosztuje 160 Link do: SNIGLAR Stół do przewijania, buk, biały - buk/biały - IKEA
reklama
Antiope
ŚlicznaDziewczyny nie mogłam sie powstrzymać i zamówiłam sobie śliczna sukienkę na wyprzedaży [emoji7][emoji156] ślicznie bedzie wyglądać jak niebieskie szpilki do niej założę [emoji16]
Mnie się strasznie marzyło kupowanie takich zestawów, ale jest chłopak i lipa. Mojemu D i Bazylkowi kupiłam na dzień ojca w zeszłym roku takie same koszulki z dużym i małym lwem. Świetna jakość muszę przyznać.Mnie niesamowicie podobają sie zestawy dla mamy i córki. Takie same sukienki [emoji4][emoji179] moze i dobrze, ze bede miała chłopaka, bo bym chyba zbankrutowała [emoji16]
Link do: Lwy - Smallbig