to są rzeczy z 51015 reszte mam w domu, a ta paczka przyszła do pracy jak znajdę czas przy remoncie to pewnie wrzucę. Zapłaciłam za 2x body, bluza, kurtka zimowa (wiem, wiem kombinezony, ale nie moglam sie oprzec), 7x skarpetki, rajstopki, 2x niedrapki, 2x spodnie i spódniczka 170 zł. Rozmiary 62 i 68
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja w pepco od lat kupuje. Przecież dzieci rosna i wieki w tych ciuszkach nie beda chodzily. Niektore ubranka trzymia naprawde dlugo, a niektore troche mniej, ale to tez zalezy jak czesto sie w tym chodzi. Polecam kurtki. Dla porownania: kupilam kiedys kurteczki w "chińskim sklepie" po 50 zl za sztuke, nie przetrwaly dlugo, byly na wiosne kupione, zimy nie doczekaly (urwane ozdoby, zepsuty zamek); pozniej kupilam kurteczki w pepco po 24,90 zl i dziewczyny przeszly w nich juz wiosne, jesien, wiosne i teraz beda tez na jesien bo nic sie z nimi nie dzieje, w praniu tez super, nie farbia i ladnie spiera sie brud.Właśnie dziewczyny miałam zapytać jak z jakością rzeczy z pepco ? Strasznie kusicie jaki skład mają ich ciuszki ? 100% bawełna (np body) czy mieszanki ?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Polecam tez leginsy, podkoszulki i skarpetki. Majteczki troche słabe. Rajstopki ujda [emoji6] fajne maja spodnie dresowe i bluzy. Ja piore ubrania na krotkim programie 30 minut w 30 stopniach wiec nic sie z ubraniami nie dzieje, uzywam persila (kapsulki lub proszek) i wszystko sie dopiera, ubranalia sie nie rozciagaja, kolor sie nie spiera [emoji6] ja osobiscie polecam stamtad ubranka, zarowno dla starszego dziecka, jak i dla maluszka bo tez tam Olusi duzo kupowalismy [emoji6] Olivce zaczelismy tam kupowac jak miaal roczek bo wczesniej nie bylo u nas tego sklepu w okolicy. Ja osobiscie dla siebie tez tam czasami cos kupie [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Dla maluszka ubranka z pepco są super no nie zdąży zniszczyć. Ja moim starszakom też kupuję i są ok.
xXxIzuLQaxXx
Jesli chodzi o body to zaraz sprawdze bo kupilam tam ostatnio [emoji6] tak to metki sie pospieraly (tak, metki sie akurat spieraja) lub mam poodcinanie bo moje dziewczyny nie lubia jak jebcos drapie gryzie i kicia[emoji23]A jak ze składem ? Fajnie, że się nie niszczą, bo potem zostają na kolejne dzieci w rodzinie
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
reklama
Cudo!!! Ja obiecalam sobie ze w srode po wizycie ide cos zakupic zgodnie z poznana płcia.wczoraj poszłam do sklepu po czapeczki, śpiochy lub półśpiochy lub pajace... a skończyło się tak
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom