reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

to są rzeczy z 51015 :) reszte mam w domu, a ta paczka przyszła do pracy :) jak znajdę czas przy remoncie to pewnie wrzucę. Zapłaciłam za 2x body, bluza, kurtka zimowa (wiem, wiem kombinezony, ale nie moglam sie oprzec), 7x skarpetki, rajstopki, 2x niedrapki, 2x spodnie i spódniczka 170 zł. Rozmiary 62 i 68 :)
upload_2016-8-3_16-0-20.png
upload_2016-8-3_16-0-37.png
upload_2016-8-3_16-0-28.png

Załączniki

• upload_2016-8-3_16-0-20.png
    upload_2016-8-3_16-0-20.png
    297,5 KB · Wyświetleń: 381
  • upload_2016-8-3_16-0-28.png
    upload_2016-8-3_16-0-28.png
    316,1 KB · Wyświetleń: 380
  • upload_2016-8-3_16-0-37.png
    upload_2016-8-3_16-0-37.png
    340,1 KB · Wyświetleń: 383
reklama
Właśnie dziewczyny miałam zapytać jak z jakością rzeczy z pepco ? Strasznie kusicie :D jaki skład mają ich ciuszki ? 100% bawełna (np body) czy mieszanki ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Właśnie dziewczyny miałam zapytać jak z jakością rzeczy z pepco ? Strasznie kusicie :D jaki skład mają ich ciuszki ? 100% bawełna (np body) czy mieszanki ?

Ja w pepco od lat kupuje. Przecież dzieci rosna i wieki w tych ciuszkach nie beda chodzily. Niektore ubranka trzymia naprawde dlugo, a niektore troche mniej, ale to tez zalezy jak czesto sie w tym chodzi. Polecam kurtki. Dla porownania: kupilam kiedys kurteczki w "chińskim sklepie" po 50 zl za sztuke, nie przetrwaly dlugo, byly na wiosne kupione, zimy nie doczekaly (urwane ozdoby, zepsuty zamek); pozniej kupilam kurteczki w pepco po 24,90 zl i dziewczyny przeszly w nich juz wiosne, jesien, wiosne i teraz beda tez na jesien bo nic sie z nimi nie dzieje, w praniu tez super, nie farbia i ladnie spiera sie brud.
Polecam tez leginsy, podkoszulki i skarpetki. Majteczki troche słabe. Rajstopki ujda [emoji6] fajne maja spodnie dresowe i bluzy. Ja piore ubrania na krotkim programie 30 minut w 30 stopniach wiec nic sie z ubraniami nie dzieje, uzywam persila (kapsulki lub proszek) i wszystko sie dopiera, ubranalia sie nie rozciagaja, kolor sie nie spiera [emoji6] ja osobiscie polecam stamtad ubranka, zarowno dla starszego dziecka, jak i dla maluszka bo tez tam Olusi duzo kupowalismy [emoji6] Olivce zaczelismy tam kupowac jak miaal roczek bo wczesniej nie bylo u nas tego sklepu w okolicy. Ja osobiscie dla siebie tez tam czasami cos kupie [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak ze składem ? Fajnie, że się nie niszczą, bo potem zostają na kolejne dzieci w rodzinie :)

A jak ze składem ? Fajnie, że się nie niszczą, bo potem zostają na kolejne dzieci w rodzinie :)

Jesli chodzi o body to zaraz sprawdze bo kupilam tam ostatnio [emoji6] tak to metki sie pospieraly (tak, metki sie akurat spieraja) lub mam poodcinanie bo moje dziewczyny nie lubia jak jebcos drapie gryzie i kicia[emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry