reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

a ja dziś się z mężem wybrałam spontanicznie obejrzeć wózeczki.... powiem Wam- przepadłam, wybór jest niesamowity.... A Wy macie coś na oku?
Mnie na razie przeraża zakup wózka, bo jest za duży wybór, więc cały czas jeszcze odkladamy. Moja mama zaproponowala mi, że da nam pieniądze na wózek i się dopytuje czy już wybraliśmy [emoji38] pewnie tak wrzesień, październik będziemy wybierać:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niby już wybrałam Mutsy Evo ale jednak już go nie chcę bo ma słabą spacerówkę... Podobał mi się Cybex Priam ale cena jest wysoka... i w sumie nie wiem.. mąż zwrócił uwagę na Baby design Husky- mi się nie podoba ta estetyka- wolę mniejsze, bardziej minimalistyczne wózki...

A ja dziś zaczęłam przeglądać pudła z ciuszkami, które już są za małe na starszego. Zrobiłam na razie jedną szafę i wyszło z tego jedno duże pudło ubranek do rozmiaru 62. Jeszcze pozostają pozostałe szafy, a potem poprzebieram te najmniejsze ciuszki, wyrzucę co najbardziej zniszczone i kupię czego brakuje.
Uzbierało się też jedno pudło ubranek dla dziewczynki, które mam od koleżanek, które mi dawały mówiąc, że dla następnego dziecka będę miała. Teraz powystawiam co lepsze na allegro. Jak ogarnę temat, to powrzucam w odpowiednim temacie.

zamówiłam kocyk, rożek, zasłony i falbankę do łóżeczka dzisiaj w takim wzorze. Pierwotnie zamiast żółtego miał być niebieski, ale stwierdziłam, że skoro nic nie umie mi powiedzieć płci na 100% to już do porodu pewnie w to nie uwierzę i zostają kolory neutralne. Zamówiłam też przewijak z wanienką, termometr i katarek plus. Używała któraś z Was ten aspirator? Używa się go razem z odkurzaczem, podobno hit hitów dla dzieci.
upload_2016-7-12_21-45-28.png

Załączniki

• upload_2016-7-12_21-45-28.png
    upload_2016-7-12_21-45-28.png
    311 KB · Wyświetleń: 437
zamówiłam kocyk, rożek, zasłony i falbankę do łóżeczka dzisiaj w takim wzorze. Pierwotnie zamiast żółtego miał być niebieski, ale stwierdziłam, że skoro nic nie umie mi powiedzieć płci na 100% to już do porodu pewnie w to nie uwierzę i zostają kolory neutralne. Zamówiłam też przewijak z wanienką, termometr i katarek plus. Używała któraś z Was ten aspirator? Używa się go razem z odkurzaczem, podobno hit hitów dla dzieci.
Zobacz załącznik 762871
Ładny wzór. I żółty chyba ładniejszy niż niebieski.
Ja mam ze dwa aspiratory do odkurzacza, ale jakoś się zawsze bałam, że za mocno będzie dziecku ciągnął. Zresztą ponoć ich się nie poleca dla dzieci poniżej roku bo są za silne.
Ja używałam zawsze Fridy, ale ona ma taki minus, że się jednak samemu ciągnie i szczerze mówiąc są niewielkie szanse, że się od dziecka nie zarazisz.

Ja używam katarka. Dzięki niemu uniknęłam zapaleń oskrzeli u małej. Żadna frida nie wyciągnie takiego gluta. Wiem bo fride miałam za czasów syna. Mąż się zawsze męczył [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

Zobacz załącznik 762871
zamowilas gdzie? daj linka!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Mam ten aspirator do odkurzacza i serdecznie polecam każdemu. Krzywdy dziecku nie zrobi a jest naprawdę rewelacyjny.

f2w3yx8d53zjrig5.png

reklama
Zobacz załącznik 762871
Śliczny wzór [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry