Oooo szkoda ze nie wiedziałamcreative a to coolclub ze smyka? Bo ja tez czekam na smykowe dobro. w week bylo promo na przecenę dodatkowe20% a i tak 200 zeta poszlo
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Piękne kompleciki[emoji3] Nie dawkuj napięcia tylko pokaż resztę [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
No to ja mam pierwszy zakup - zaszalałam ostatnio w 5-10-15. Nakupiłam głównie czapek i skarpetek dla córki, ale dla młodszego rodzeństwa też się coś trafiło no i mam już pomysł na fajną sesję świąteczną bo kupiłam skarpetki dla maluszka i dla córeczki. Przydałoby się jeszcze dokupić podobne dla nas i będą fajne stópkowe fotki
Załączniki
Nonkatoja
Super pomysł z tą sesja Myślę, że dla Was skarpetki dostaniesz tak bliżej swiatNo to ja mam pierwszy zakup - zaszalałam ostatnio w 5-10-15. Nakupiłam głównie czapek i skarpetek dla córki, ale dla młodszego rodzeństwa też się coś trafiło no i mam już pomysł na fajną sesję świąteczną bo kupiłam skarpetki dla maluszka i dla córeczki. Przydałoby się jeszcze dokupić podobne dla nas i będą fajne stópkowe fotki
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja juzbtu pisalam kilka razy, ze ja do spania wlasnie mojej młodszej zakladalam kaftanik lub bluzeczke do spania i pampersa, i do rożka. Nie bylo problemu z przewijaniem w nocy. Pierwsza corka spala w pajacach, ale nie bylo to zbyt wygodne jak tak spojrze z perspektywy [emoji6]DLACZEGO NIKT MNIE NIE UPRZEDZIL???))) skladam oficjalna reklamacje. ze trzeba wstawac do dziecka w nocy jak placze to wiem, ze karmic w nocy to tez wiem... ale ze przebierac i przewijac po nocy to nikt mi nie mowil!!!))
A juz tak serio, to w takim razie na moja logike najlepszy do spania bylby kaftanik i polspiochy??? No bo wtedy odpinanie body odpada. Wezcie napiszcie cos o tej koncepcji? Podwija sie kaftanik i dziecku niewygodnie spac? Nadmieniam ze mam bardzo cieple mieszkanie...
Kazda mama wypracowuje sobie swoj system, ubiera w to co woli, to jest naprawde metoda prob i błędów [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Rozek wygodniejszy.Ja sie od wczoraj zastanawiam co najlepsze
Body+polspiochy czy body +pajac czy moze body +spiochy ... i tak mysle i mysle i juz sama nie wiem .... ale chyba wybiore opcje 1
U nas tez bardzo cieple mieszkanie jest
I jeszcze sie zastanawiam czy spiwor nam sie przyda czy w rozku bedzie spalo ...
Body i pajac to za cieplo jak w rozku bedzie spalo a masz cieplo w domu.
xXxIzuLQaxXx
My w nocy mamy w zimie tak wlasnie 19-20 stopni.Ja to inaczej patrze. Zakladam to co akurat jest czyste. Bo codzuennie do spania czyste ubranko musi byc. To samo na dniu. Takze na dniu lubie body na dlygi plus spodenki. Na Noc co czyste mam pajace czy spiochy
A ZAWSzE patrze na sklad 100% cotton. Zadne welury polary domieszki Bo od tego sie poci od sztucznosci a nie czy jedna warstwa czy dwie tym bardziej ze temperatura w pokoju niemowkaka powinna byc 19 stop I Nic wiecej byc nie powinno
Jak dziecko chlodne, czyli bylo zimno maluszkowi, to przykrywalam jeszcze cienkim kocykiem.
xXxIzuLQaxXx
Nie wiem czy to nie za cieplo dla dziecka. Mi lekarz mowil ze powyzej 22 st to juz za cieploA powiedzcie mi jeszcze jesli.my mamy 24stopnie bo ja z tych cieplolubnych to czy w zime tylko bodziaki z dlugim rekawem musze miec czy z krotkim tez sie przydaja ?
xXxIzuLQaxXx
A ten kocyk z misiem taki bialy to nie z pepco ? Ja taki w pepco widzialam pare dni temu [emoji6]
No to juz wszystko co mam dla corci naszej
reklama