reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas.

U nas też huśtawka była w użyciu non stop, ale to pewnie zależy od dziecka. Zobaczysz jakim typem będzie Zosia i wtedy zdecydujesz. Ja teraz też nie kupuję, bo nie wiem kto tam u mnie siedzi. :happy:
no wlasnie sie staram nic na zapas nie kupowac wiec ani bujaka ani hustawki nie mam. nie mam tez karuzelki ani lampki nocnej...zostawie pole do popisu rodzince:)
tylko po czy sie poznac ze dziecko lubi sie bujac jak sie bujaka ani hustwaki nie ma?:))))

za to dostalam juz 2 laktatory i 3 przewijaki:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
no wlasnie sie staram nic na zapas nie kupowac wiec ani bujaka ani hustawki nie mam. nie mam tez karuzelki ani lampki nocnej...zostawie pole do popisu rodzince:)
tylko po czy sie poznac ze dziecko lubi sie bujac jak sie bujaka ani hustwaki nie ma?:))))

za to dostalam juz 2 laktatory i 3 przewijaki:)))

Grama ale masz urodzaj.[emoji4] ja kupiłam bujaczek, ale tylko dla tego, że okazja mi się trafiła. Prawie nowy za grosze:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

jak dlugo uzywala? jakos ciagle nie wiem czy Zosi to potrzebne. wydaje mi sie ze najtanszym bujakiem objade sprawe... niektore kolezanki sie wykosztowaly a potem tylko kurzylo sie w kącie...

Ja z Filipem mialam fisher price rainforest I mega polecam. Maly bardzo ja lubial. Bawilismy sie w niej I pieknie zasypial[emoji23]
Mega wytchnienie w ciagu dnia dla rodziców.
Dlatego kupilam I teraz.
Dlugo ja uzywalismy.

Wiadomo kazde dziecko jest inne. Zobaczymy czy Fabianowi przypasuje [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam butterfly coś tam z fishera Super huśtawka ale Nina kompletnie nie zainteresowana ryk byl i tak i tylko cycek się liczył Kurze długo zbierała

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Przyszła kolejna pieluna tym razem otulacz :)
20161026_103616.jpeg

Załączniki

• 20161026_103616.jpeg
    20161026_103616.jpeg
    86,1 KB · Wyświetleń: 343
Przyszła kolejna pieluna tym razem otulacz :) Zobacz załącznik 780086
Piekna! [emoji7]

Tez sie powaznie zastanawiam nad hustawka, ale poki co portfel piszczy i blaga o litosc ;)

Dziewczyny mam glupie pytanie - wiele z Was kupuje szare mydlo do podmywania po porodzie. Zastepujecie nim swoj codzienny plyn do higieny int? Myslalam, ze wlasnie np. lactacyd + tantum rosa wystarczy, ale sporo z Was wspomina bialego jelenia i zglupialam [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Piekna! [emoji7]

Tez sie powaznie zastanawiam nad hustawka, ale poki co portfel piszczy i blaga o litosc ;)

Dziewczyny mam glupie pytanie - wiele z Was kupuje szare mydlo do podmywania po porodzie. Zastepujecie nim swoj codzienny plyn do higieny int? Myslalam, ze wlasnie np. lactacyd + tantum rosa wystarczy, ale sporo z Was wspomina bialego jelenia i zglupialam [emoji14]

Też biorę taki zestaw. Jeśli będzie mnie coś uczulac, to wyślę męża po szare mydło[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Mam termin na 30 grudnia i jestem tu nowa.
Ile pieluch tetrowych szykujecie dla maleństwa?
Co do tantum rosa słyszałam same pochwały na ten temat.
Zabieracie do szpitala krem na brodawki?

reklama
Piekna! [emoji7]

Mydream u mnie też zostaje ten płyn co stosowałam do tej pory : biały jelen probiotic. Akurat taka wersję tylko na Allegro znalazłam :|

Do góry