reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas.

U nas też huśtawka była w użyciu non stop, ale to pewnie zależy od dziecka. Zobaczysz jakim typem będzie Zosia i wtedy zdecydujesz. Ja teraz też nie kupuję, bo nie wiem kto tam u mnie siedzi. :happy:
no wlasnie sie staram nic na zapas nie kupowac wiec ani bujaka ani hustawki nie mam. nie mam tez karuzelki ani lampki nocnej...zostawie pole do popisu rodzince:)
tylko po czy sie poznac ze dziecko lubi sie bujac jak sie bujaka ani hustwaki nie ma?:))))

za to dostalam juz 2 laktatory i 3 przewijaki:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
no wlasnie sie staram nic na zapas nie kupowac wiec ani bujaka ani hustawki nie mam. nie mam tez karuzelki ani lampki nocnej...zostawie pole do popisu rodzince:)
tylko po czy sie poznac ze dziecko lubi sie bujac jak sie bujaka ani hustwaki nie ma?:))))

za to dostalam juz 2 laktatory i 3 przewijaki:)))

Grama ale masz urodzaj.[emoji4] ja kupiłam bujaczek, ale tylko dla tego, że okazja mi się trafiła. Prawie nowy za grosze:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

jak dlugo uzywala? jakos ciagle nie wiem czy Zosi to potrzebne. wydaje mi sie ze najtanszym bujakiem objade sprawe... niektore kolezanki sie wykosztowaly a potem tylko kurzylo sie w kącie...

Ja z Filipem mialam fisher price rainforest I mega polecam. Maly bardzo ja lubial. Bawilismy sie w niej I pieknie zasypial[emoji23]
Mega wytchnienie w ciagu dnia dla rodziców.
Dlatego kupilam I teraz.
Dlugo ja uzywalismy.

Wiadomo kazde dziecko jest inne. Zobaczymy czy Fabianowi przypasuje [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam butterfly coś tam z fishera Super huśtawka ale Nina kompletnie nie zainteresowana ryk byl i tak i tylko cycek się liczył Kurze długo zbierała

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Przyszła kolejna pieluna tym razem otulacz :)
20161026_103616.jpeg

Załączniki

• 20161026_103616.jpeg
    20161026_103616.jpeg
    86,1 KB · Wyświetleń: 337
Przyszła kolejna pieluna tym razem otulacz :) Zobacz załącznik 780086
Piekna! [emoji7]

Tez sie powaznie zastanawiam nad hustawka, ale poki co portfel piszczy i blaga o litosc ;)

Dziewczyny mam glupie pytanie - wiele z Was kupuje szare mydlo do podmywania po porodzie. Zastepujecie nim swoj codzienny plyn do higieny int? Myslalam, ze wlasnie np. lactacyd + tantum rosa wystarczy, ale sporo z Was wspomina bialego jelenia i zglupialam [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Piekna! [emoji7]

Tez sie powaznie zastanawiam nad hustawka, ale poki co portfel piszczy i blaga o litosc ;)

Dziewczyny mam glupie pytanie - wiele z Was kupuje szare mydlo do podmywania po porodzie. Zastepujecie nim swoj codzienny plyn do higieny int? Myslalam, ze wlasnie np. lactacyd + tantum rosa wystarczy, ale sporo z Was wspomina bialego jelenia i zglupialam [emoji14]

Też biorę taki zestaw. Jeśli będzie mnie coś uczulac, to wyślę męża po szare mydło[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Mam termin na 30 grudnia i jestem tu nowa.
Ile pieluch tetrowych szykujecie dla maleństwa?
Co do tantum rosa słyszałam same pochwały na ten temat.
Zabieracie do szpitala krem na brodawki?

reklama
Piekna! [emoji7]

Mydream u mnie też zostaje ten płyn co stosowałam do tej pory : biały jelen probiotic. Akurat taka wersję tylko na Allegro znalazłam :|

Do góry