reklama
Antiope
Fanka BB :)
Super, że tak się wkręcił.
Zmotywujcie mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Takiego mam lenia od tygodnia ze siebie mi ciezko ogarnac a co dopiero w domu czy Filipa ( dzieki Bogu Patryk ma 15 lat )
Moj oszalal doslownie!!!!! Byl wczoraj na Flohmarku [emoji41]
120 sztuk ciuszkow przytargal do domu bo Pani sprzedawala wyprawke dla noworodka. Od 56-74 rozmiar . To nic ze matka nie ma gdzie tego juz pomiescic a maly tego nie przenosi. Przeciez ja raz tyle mam juz poprane I poprasowane [emoji21][emoji21][emoji21]
No ale jak mial nie brac jak to akurat na chlopca( jak bedzie Lenka trudno bedzie dresiara) a i cena tylko 50 e . [emoji41]
Przytargal karuzele Fisher price z projektorem ( kuzwa jaka ona ciezka) za zawrotna sume 10 e .przytargal mate rainforest Fisher price za 10 e no I na Dzis umowil sie z Pania do odbioru hustawki elektrycznej Fisher price z projektorem [emoji7] za 50 e . Ale sie wkrecil [emoji23][emoji23][emoji23]
A w sobote przy wieczorze uswiadomilam mu ze zaczelam 32 tydzien a Patryk w 33 sie urodzil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba sie mi chlop przestraszyl [emoji23][emoji23]
I w niedziele prosze jakie zakupy poczynil.sam z siebie bez mojego stekania.
No jak go nie kochac [emoji173][emoji173][emoji173]
Zdalam sobie sprawe ze przeciez to nasze trzecie dziecko bedzie I choc bym nie byla przygotowana jeszcze do porodu moj facet OGARNIE WSZYSTKO. Ma juz wprawe [emoji41]
Dumna z meza nie ma co !!!!
Fotki wrzuce jak ogarne bajzel wokół siebie [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]
Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]
creativo
Ale czaaaaddddDziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Synek, dostał wczoraj reklamówkę ubranek od ciotki Tosi, w tym dwie kurteczki i śpiworek @LisiaMama i znów pomyślałam o Tobie.
Załączniki
Joshi, no cudo!! U nas niestety już tak mieszkanie zagracone, że szok nie mogłabym sobie pozwolić na tych 40m.Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
LisiaMama
Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Uau! Bedziecie sie w wycieczki kosmiczne bawić! Jak taki mały statek kosmiczny! [emoji16]
"Jak spojrzycie na prawo zobaczycie drogę mleczna, po lewej można kupić pamiątki Milka Lila Stars, ewentualnie MilkyWay..." [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nas czeka przemeblowanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo miejsca tez brak.Joshi, no cudo!! U nas niestety już tak mieszkanie zagracone, że szok nie mogłabym sobie pozwolić na tych 40m.
Na weekend bedziemy dzialac .moj jeszcze sciany bedzie odswiezac. I zaczynam stoic kacik malego [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Uau! Bedziecie sie w wycieczki kosmiczne bawić! Jak taki mały statek kosmiczny! [emoji16]
"Jak spojrzycie na prawo zobaczycie drogę mleczna, po lewej można kupić pamiątki Milka Lila Stars, ewentualnie MilkyWay..." [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie .
Jak powiedzialas o statku kosmicznym to sama teraz tak ja teraz widze [emoji7]
reklama
My już zrobiliśmy co mogliśmy, ale kurcze ścian jakoś nie udaje się przesunąć mój dziś odświeżał pokój. Myślę, że za jakiś rok, dwa jak wrócę do pracy kupimy drugie mieszkanie. To chyba jedyne rozwiązanie Teraz trzeba się cieszyć z tego co się ma! Statek kosmiczny faktycznie odjazdowy macie....Nas czeka przemeblowanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo miejsca tez brak.
Na weekend bedziemy dzialac .moj jeszcze sciany bedzie odswiezac. I zaczynam stoic kacik malego [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]