reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
1477296148-1d1mld.jpeg

Zmotywujcie mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Takiego mam lenia od tygodnia ze siebie mi ciezko ogarnac a co dopiero w domu czy Filipa ( dzieki Bogu Patryk ma 15 lat )

Moj oszalal doslownie!!!!! Byl wczoraj na Flohmarku [emoji41]
120 sztuk ciuszkow przytargal do domu bo Pani sprzedawala wyprawke dla noworodka. Od 56-74 rozmiar . To nic ze matka nie ma gdzie tego juz pomiescic a maly tego nie przenosi. Przeciez ja raz tyle mam juz poprane I poprasowane [emoji21][emoji21][emoji21]
No ale jak mial nie brac jak to akurat na chlopca( jak bedzie Lenka trudno bedzie dresiara) a i cena tylko 50 e . [emoji41]
Przytargal karuzele Fisher price z projektorem ( kuzwa jaka ona ciezka) za zawrotna sume 10 e .przytargal mate rainforest Fisher price za 10 e no I na Dzis umowil sie z Pania do odbioru hustawki elektrycznej Fisher price z projektorem [emoji7] za 50 e . Ale sie wkrecil [emoji23][emoji23][emoji23]
A w sobote przy wieczorze uswiadomilam mu ze zaczelam 32 tydzien a Patryk w 33 sie urodzil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba sie mi chlop przestraszyl [emoji23][emoji23]
I w niedziele prosze jakie zakupy poczynil.sam z siebie bez mojego stekania.
No jak go nie kochac [emoji173][emoji173][emoji173]
Zdalam sobie sprawe ze przeciez to nasze trzecie dziecko bedzie I choc bym nie byla przygotowana jeszcze do porodu moj facet OGARNIE WSZYSTKO. Ma juz wprawe [emoji41]
Dumna z meza nie ma co !!!!

Fotki wrzuce jak ogarne bajzel wokół siebie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że tak się wkręcił. :happy:

Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]

1477329917-1d1mld.jpeg
1477329921-1d1mld.jpeg
1477329926-1d1mld.jpeg

Joshi, no cudo!! U nas niestety już tak mieszkanie zagracone, że szok:( nie mogłabym sobie pozwolić na tych 40m.

Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]

1477329917-1d1mld.jpeg
1477329921-1d1mld.jpeg
1477329926-1d1mld.jpeg

Uau! Bedziecie sie w wycieczki kosmiczne bawić! Jak taki mały statek kosmiczny! [emoji16]

"Jak spojrzycie na prawo zobaczycie drogę mleczna, po lewej można kupić pamiątki Milka Lila Stars, ewentualnie MilkyWay..." [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi, no cudo!! U nas niestety już tak mieszkanie zagracone, że szok:( nie mogłabym sobie pozwolić na tych 40m.
Nas czeka przemeblowanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo miejsca tez brak.
Na weekend bedziemy dzialac .moj jeszcze sciany bedzie odswiezac. I zaczynam stoic kacik malego [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Uau! Bedziecie sie w wycieczki kosmiczne bawić! Jak taki mały statek kosmiczny! [emoji16]

"Jak spojrzycie na prawo zobaczycie drogę mleczna, po lewej można kupić pamiątki Milka Lila Stars, ewentualnie MilkyWay..." [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dokladnie .
Jak powiedzialas o statku kosmicznym to sama teraz tak ja teraz widze [emoji7]

reklama
Nas czeka przemeblowanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo miejsca tez brak.
Na weekend bedziemy dzialac .moj jeszcze sciany bedzie odswiezac. I zaczynam stoic kacik malego [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

My już zrobiliśmy co mogliśmy, ale kurcze ścian jakoś nie udaje się przesunąć;) mój dziś odświeżał pokój. Myślę, że za jakiś rok, dwa jak wrócę do pracy kupimy drugie mieszkanie. To chyba jedyne rozwiązanie :) Teraz trzeba się cieszyć z tego co się ma! Statek kosmiczny faktycznie odjazdowy macie....

Do góry