reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
A ja nie mam takiego termometru tylko taki zwykły elektroniczny, w sensie,że bez rtęci..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam taki zwykly bez bajerow :)
Braun-medical-Thermometer-Age-2000.jpeg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Załączniki

• Braun-medical-Thermometer-Age-2000.jpeg
    Braun-medical-Thermometer-Age-2000.jpeg
    40,2 KB · Wyświetleń: 470
A ja się dziś zdenerwowałam bo wsadziłam ciuszki bobasow pralka nr 2 i było miejsce więc dopakowalam spodnie młodszego syna- nowe i czerwone. I co? To co miało białe akcenty było w różu. Pół biedy jakbym miała dziewczynki ale mam mieć chłopców. :(
Szybko wstawiłam jeszcze raz płukanie (bez czerwonych spodni) i na szczęście udało się uratować :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Te do czoła potrafią się mocno mylić. Warto chyba przejrzeć opinie na necie. Ja z tego swojego (do ucha) jestem zadowolona. Porównywalam kilkukrotnie do pomiarów z rteciowwgo i wyniki były bardzo zbliżone do siebie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A ja się dziś zdenerwowałam bo wsadziłam ciuszki bobasow pralka nr 2 i było miejsce więc dopakowalam spodnie młodszego syna- nowe i czerwone. I co? To co miało białe akcenty było w różu. Pół biedy jakbym miała dziewczynki ale mam mieć chłopców. :(
Szybko wstawiłam jeszcze raz płukanie (bez czerwonych spodni) i na szczęście udało się uratować :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo Ty!:) stary numer z jedna czerwona skarpetka na cala pralke bialego prania:)

eh, ja mam zwyklu termometr elektroniczny w domu, nawet 2 sztuki. taki do czola/ucha kupilam w Lidlu i on albo od poczatku jest zepsuty i pokazuje kompletne bzdury albo ja nie umiem go obsluzyc:( w sumie moglabym kupic jakis porzadny...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry