reklama
elifit
Moderatorka
Ja tak prałamZ serii glupich pytan: czy wozek (tzn. materialy, bo u mnie np wszystko odpinane) tez prac w proszku dla dzieciakow??
Lola Lolitta
Fanka BB :)
I ja też je zachwalam. Przez Allegro kupiłam 6 paczek po 80 sztuk za dobrą cenę.Ja kupiłam rozm 1 wczoraj 1 paczkę tylko do szpitala. Pampers premium care- używam je już 18mcy z córką i są jak dla mnie najlepsze. Fakt cena, ale coś za coś... a takto mam już magazyn rozm 2 córka urodzila się 3600 i od razu dwójki miałam. W szpitalu tylko 3 dni na jedynkach
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój się urodził 3330g, spadł do 3kg i nosił przez dwa tyg rozmiar 0....
Potem jedynki dość długo i 2.
Teraz mam 44 sztuki rozmiar 1 do szpitala, a resztę w domu już rozmiar 2.
Jadwiga orłowska
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez mam małą paczke z babydream 1, i jak urodze to mąż kupi w rossmanie odpowiedni rozmiar (zalezy jaki Szymek bedzie duzy) wiec kupi albo 1 albo 2 tak wiec na powrot do domu juz beda czekaly pieluchyJa kupilam z babydream pieluszki bo u nas w rodzinie wszyscy zachwalaja
Poki co wzielam 1 paczuszke 30szt za 10zl bo promocja byla i mysle ile jeszcze kupic czy z dwa opakowania jeszcze ? Czy jedno i dwojki kupic na wszelki wypadek ? Sama nie wiem....
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mówiłam ostatnio ze w pepco sa ubranka z lisimi motywamiMeeeega ten z liskiem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Dobry deal chybaZastanawiam się czy nie odkupić. Mi się róże podobają, a tu jest wszystko dobrane z wyjątkiem hello kiti. Za 60 euro.
LisiaMama
Która z Was tak upodobała sobie łapacze snow?
Link do: łapacz - MerciMama
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaaaa! sliczne ale cena bez sensu. Mama mi wydzierga takie serwetki na kolku a przywiesic tasiemki potrafie sama!Która z Was tak upodobała sobie łapacze snow?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
cytrusowa85