reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
@Grama80 przesliczne one sa [emoji7] Super, ze wkoncu sie doczekalas!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

To jest ta na którą tyle czekałaś? Śliczna jest!
Dzieki. Nigdy nie sadzilam ze zakup kolyski moze byc taki problematyczny i budzic tyle emocji:))) ogolnie mam juz komplet jesli chodzi o wyposazenie domu. no ale u mnie bardzo minimalistczne to urzadzanie Zosi ale w przyszlym roku szalenstwo urzadzania pokoju bedzie!!!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

1476966789-eh3qy0.jpeg
1476966798-wh5m4j.jpeg
1476966808-salvpm.jpeg

Jednak w Kappahl w sklepach stacjonarnych tez jest promocja 3za2:))

Ledwo wyszłam tylko z tymi trzema rzeczami;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Dziewczyny ja dostalam tyle ciuchow, ze np samych body z krotkim rekawem mam z 20+, nie wspominajac juz oczywiscie o tych z dlugim rekawem, pajacach, kaftanikach, ciuchach na 62, masakra, tone w ubrankach... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Malo mam polspiochow, a bardzo je lubie, ale mam tyle pajacow, ze nie bede juz nic dokupowac.. :)

Ja polspiochy nam tylko na 56, dostalam od kuzyna i wiecej nie kupie. Wole pajace albo body+ polspiochy :) oczywiscie wole z wygladu:) bo jesli chodzi o funkcjonalnosc to zaczne nabierac doswiadczenie za jakis czas;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry