reklama
@Grama80 przesliczne one sa [emoji7] Super, ze wkoncu sie doczekalas!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Dzieki. Nigdy nie sadzilam ze zakup kolyski moze byc taki problematyczny i budzic tyle emocji)) ogolnie mam juz komplet jesli chodzi o wyposazenie domu. no ale u mnie bardzo minimalistczne to urzadzanie Zosi ale w przyszlym roku szalenstwo urzadzania pokoju bedzie!!!To jest ta na którą tyle czekałaś? Śliczna jest!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
K
Krasnal77
Gość
Jednak w Kappahl w sklepach stacjonarnych tez jest promocja 3za2)
Ledwo wyszłam tylko z tymi trzema rzeczami)
K
Krasnal77
Gość
Krasnal gratuluję samodyscypliny piękne rzeczy, nasi chłopcy teraz będą tacy eleganccy... <3
Hehehe taaaak juz nie mogę się doczekać[emoji847][emoji847][emoji847].
Chociaż jeden członek naszej rodziny będzie piękny i elegancki, bo Leluś ma już więcej rzeczy niż my oboje razem wzięci
majka23x
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dostalam tyle ciuchow, ze np samych body z krotkim rekawem mam z 20+, nie wspominajac juz oczywiscie o tych z dlugim rekawem, pajacach, kaftanikach, ciuchach na 62, masakra, tone w ubrankach... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Malo mam polspiochow, a bardzo je lubie, ale mam tyle pajacow, ze nie bede juz nic dokupowac..
Malo mam polspiochow, a bardzo je lubie, ale mam tyle pajacow, ze nie bede juz nic dokupowac..
K
Krasnal77
Gość
Ja polspiochy nam tylko na 56, dostalam od kuzyna i wiecej nie kupie. Wole pajace albo body+ polspiochy oczywiscie wole z wygladu bo jesli chodzi o funkcjonalnosc to zaczne nabierac doswiadczenie za jakis czas
LisiaMama
Fanka BB :)
A ja dzis wpadłam do pepco i dziecięcego sklepiku, który mam po drugiej stronie od pepco [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Meeeega ten z liskiemA ja dzis wpadłam do pepco i dziecięcego sklepiku, który mam po drugiej stronie od pepco [emoji16]